We're Smart World

Guidance & Solutions for a healthy & better world.

We're Smart World wil mensen en bedrijven samen brengen die gezond, ecologisch en duurzaam bezig zijn. Niet alleen voedingsbedrijven, maar ook in andere sectoren.
We're Smart World wil dat we van elkaar leren en elkaar versterken met als enige doel onze maatschappij te laten evolueren naar slimmere (Smart) oplossingen voor ons lichaam, de natuur en de wereld (World).
Projecten zoals "De Week van groenten en fruit©", de TOP 100 "Best Vegetables Restaurant", Acties "The Vegetables Chef®" en "We're Smart® Green Guide" zijn projecten die daarbij willen bijdragen.

Foto3

Samen met de Awards die elk jaar worden uitgereikt, creëerde We’re Smart World ® de We're Smart Green Guide, een online gids met daarin de beste groenterestaurants ter wereld. In deze gids die constant wordt aangevuld en bijgewerkt vind je 1000 chefs die groenten in de hoofdrol plaatsen. De gids volgt zowel de actualiteit in de culinaire groentewereld als in de nutritionele wereld. Klik hier voor meer informatie over de We're Smart Green Guide.

 

"We’re Smart® World wil mensen en bedrijven samen brengen die gezond, ecologisch en duurzaam bezig zijn."

Klik hier om naar de website van We're Smart World te gaan.