Het Gilde van SVH Meesters

Het Gilde van SVH Meesters bestaat uit het Gilde van SVH Meesterkoks en het Gilde van SVH Meestergastheren en -vrouwen. Je kunt je hier alleen bij aansluiten als je de SVH Meestertitel hebt behaald: de hoogste graad van vakbekwaamheid binnen het ambacht. Ons doel? Kennis delen en ons inzetten voor behoud van het ambacht.

Meld je aan

Gezamenlijk werken aan verbetering

Hoewel je ook als lid van het Gilde van SVH Meesters ook profiteert van alle voordelen die het Gastronomisch Gilde biedt, is dat niet het belangrijkste. Je komt als SVH Meester brengen dan halen. Door onze kennis te delen en collega’s te inspireren, werken we samen aan een hogere culinaire standaard in Nederland. We zijn binnen dit Gilde vooral zichtbaar als groep en niet als individu.

Wat krijg ik als
lid van het Gilde van SVH Meesters?

Toegang tot het grootste netwerk in de professionele gastronomie van Nederland

Continu vergroten van je kennis, o.a. via bedrijfsbezoeken, inspiratiedagen en themareizen

De kans om je ambacht beter te profileren en te behouden voor de toekomst

Korting op events van Food Inspiration

Abonnement op diverse magazines en vakbladen (o.a. Horeca Entree, Food Inspiration en Culinaire Saisonnier)

Mogelijkheid tot deelname aan het Nederlandse Wedstrijdteam

Kennisvergroting: Sterklas en (internationale activiteiten)

Ons doel is het koksambacht continu te verbeteren. Dat doen we onder andere door het delen van kennis, zowel voor beginnende koks als voor leden van het Gilde. Zo geven we al jaren extra inhoud aan de koksopleiding via de Sterklas. Dit is al ruim 20 jaar de hoogste culinaire vakopleiding voor een succesvolle loopbaan in de (top)gastronomie.

Ook bij de leden werken we aan kennisvergroting, door de diepgang in verschillende productgroepen op te zoeken. Zo heeft bijna elk Gildelid de olijfolieoogst en -productie in Toledo meegemaakt, en organiseren we diepgaande kennissessies en bedrijfsbezoeken met onze partners.

Investeer in de toekomst van het ambacht,
meld je aan bij het Gilde van SVH Meesters

*Lidmaatschap bij Gastronomisch Gilde is uitsluitend via automatische incasso