Culinary Worldcup dag 3

Alweer 3 dagen is het Culinary Team The Netherlands in Luxembourg. Deze dag stond geheel in het teken van de voorbereiding voor maandag; de Chefstable wedstrijd.

De spanning begint langzaam te stijgen. Vandaag heeft het Team alle spullen uitgezocht, de mise en place gedaan en de vrachtwagen voor morgen ingepakt. 

Maandag ochtend om 10 uur pakken we de laatste dingen in en gaan we rond 11:00 uur richting de beurs. Daar mogen we vanaf half 12 de vrachtwagen uitladen, de keuken inrichten en dan om 13:00 uur start de wedstrijd. 

Vandaag kookt het team voor 10 personen. Voorafgaande aan de beurs was het voor iedereen mogelijk om kaarten online te kopen om aan te zitten aan de diners. Het team kookt hier ook dus voor onbekende gasten. Om 19:00 uur gaat het eerste gerecht mee. 

De regels zijn tijdens deze wedstrijd heel streng, je mag niet zomaar een keuken in. Hier moeten we toestemming voor vragen bij de jury. We gaan proberen vandaag zoveel mogelijk te delen via onze social kanalen @culinaryteamthenetherlands en @gastrogilde zodat jullie kunnen meegenieten en het team kunnen aanmoedigen! We houden jullie op de hoogte!