Lid worden

Ons lidmaatschap biedt je vele voordelen en zorgt ervoor dat je onderdeel wordt van een enorm netwerk van toegankelijke food specialisten. Voel je van harte welkom bij het Gastronomisch Gilde!

Voor 2020 bedraagt de jaarlijkse contributie:
• Gewoon lidmaatschap: € 115,70 excl. btw (€ 140 incl. btw) per jaar.
• Junior lidmaatschap tot 23 jaar: € 85 inclusief btw per jaar.

Er wordt eenmalig € 12,- inschrijfgeld in rekening gebracht. Dit bedrag wordt in rekening gebracht bij de eerste factuur.

Let op: als betaalwijze kan je kiezen voor een automatische incasso en het aantal termijnen van incasso. Wanneer je liever zelf de contributie voldoet, dan komt daar € 15,00 per jaar aan administratiekosten bij.


Ledenvoordeel: kennis, korting en connectie

Gratis deelname aan verschillende, culinaire evenementen en masterclasses
Gedurende het jaar worden voor alle leden regelmatig evenementen, workshops en masterclasses georganiseerd, die in het teken staan van food, drinks en / of hospitality. Gastronomisch Gilde-leden mogen gratis of tegen een kleine vergoeding deelnemen aan deze gezellige en leerzame activiteiten.

3 x per jaar het verenigingsblad Gilde Koerier
De Gilde Koerier is het verenigingsblad van het Gastronomisch Gilde en is bedoeld om leden en partners / sponsors te informeren over het reilen en zeilen van onze mooie vereniging. De Gilde Koerier wordt verzorgd en geëxploiteerd door Euroffice, de uitgever die ook Culinaire Saisonnier uitgeeft. Jouw advertentie(s) in ons verenigingsblad? Neem dan contact op via 0032-33801700 of info@saisonnier.net. Partners van het Gastronomisch Gilde krijgen extra korting.

Gastronomisch Gilde Gerechtenboek (waarde € 7,50)
De gerechten en recepturen in het Gerechtenboek zijn verzorgd door onze leden en voor onze leden. Ons Gerechtenboek ontvang je gratis bij het Gastronomisch Gilde lidmaatschap. Inmiddels zijn er 9 edities verschenen. Het nieuwste Gerechtenboek heeft als thema: ‘No Waste’ en is voor niet-leden ook los te bestellen voor 12,95 per stuk.

4 x per jaar het vakblad Culinaire Saisonnier (waarde € 40,-)
Het seizoensmagazine voor de professionele gastronomische sector, fanatieke kookamateurs en doorwinterde epicuristen. Het magazine verschijnt vier maal per jaar, telkens voordat een nieuw seizoen begint. De Saissonier is een collectorsitem dat een plaats in de boekenkast verdient.

Gratis entree voor beurzen (waarde per beurs € 35,- / € 50,-)
Je krijgt gratis toegang tot beurzen zoals Horecava, Gastvrij Rotterdam en Folie Culinair.

 

 

4 x per jaar het vakblad Pâtisserie & Desserts (waarde € 45,-)
Pâtisserie & Desserts is het onafhankelijke, seizoensgerichte vakmagazine voor restaurantpâtissiers, chocolatiers, confisiers, ijsbereiders, brood-en banketbakkers, entremetiers, vakleraren, traiteurs, kookamateurs en hun toeleveranciers binnen het gehele Nederlandse taalgebied.

10% korting op alle items in de categorie Koken & Tafelen en Barbecues van fonQ.nl. Dé kans om die praktische pannenset, uitgebreide buitenkeuken of gave serviesset voor een mooie prijs te scoren. Gebruik de persoonlijke kortingscode en profiteer van 10% korting op jouw bestelling!

11 x per jaar het vakblad Entree (waarde € 60,-)
Entree is dé informatiebron voor horecaondernemers. Het magazine, dat 11 keer per jaar wordt uitgebracht, gaat in op actuele ontwikkelingen die van belang zijn voor de horecabranche.

4 x per jaar het vakblad Passion Hi (waarde € 45,-)
Het magazine over trends en traditie in de gastronomie.

Doorlopend 25% korting op Misset Horeca (waarde € 90,- per jaar)
Iedere twee weken het laatste horecanieuws, inspirerende en opiniërende achtergrondartikelen, trends en praktische tips… met een abonnement op Misset Horeca kom je als ondernemer of manager in de horeca verder in je vak en maak je je zaak nog succesvoller! Bij een abonnement ontvang je tweemaal per week onze digitale nieuwsbrief. Vraag hier het abonnement aan.

'Leden eten bij SVH Meesterkoks van het Gilde'
Speciaal ledenarrangement wanneer je aanschuift bij SVH Meesterkok Otto Nijenhuis van de restaurants op landgoed Château St. Gerlach in Valkenburg en bij SVH Meester-kok Nico van Beekveld van restaurant Vroenhout in Roosendaal.

Inschrijfformulier

Leuk dat je op het punt staat om je aan te melden bij het Gastronomisch Gilde. Voel je van harte welkom!