Het Gastvrijheidsgilde

Het Gastvrijheidsgilde is er voor iedere professional met een passie voor gastvrijheid: barista’s, medewerkers bediening, bartenders, sommeliers, maîtres en Meesters in Gastvrijheid. Mensen uit ons vak kunnen hier terecht voor inspiratie, kennis en netwerken. Samen brengen we onze beroepstrots in beeld en motiveren we professionele en beginnende horecavakmensen voor ons prachtige ambacht. 

Meld je aan

Inspiratie en innovatie via je collega’s in het vak 

Naast je expertise als barista, bartender, maître, SVH Meestergastheer/-vrouw of sommelier is een gastvrije houding en gastvrij gedrag een wezenlijk onderdeel van je vak. Het Gastvrijheidsgilde heeft als doel om die gastvrijheid naar een hoger niveau tillen en dit ook zichtbaar te maken bij een groter publiek. Dus ben jij gastvrouw of gastheer, ouder dan 25 jaar en wil je het allerbeste voor jouw gasten? Sluit je bij ons aan, profiteer van de vele voordelen en breng de gastronomische gastvrijheid in Nederland naar een hoger niveau.

Je lidmaatschap van het Gastvrijheidsgilde
levert je veel op

Toegang tot het grootste netwerk in de professionele gastronomie van Nederland

Gratis deelname aan diverse culinaire evenementen, inspiratiedagen en themareizen

Deelname aan jamsessies (bv Bartender meets Barista), bedrijfsbezoeken en taalcursussen op maat met vaktermen

Lunch & Learn bij SVH Meesterkoks

Korting op events van Food Inspiration

Abonnement op diverse magazines en vakbladen (o.a. Horeca Entree, Food Inspiration en Culinaire Saisonnier)

Events van het Gastvrijheidsgilde 

Ieder jaar organiseren we diverse evenementen voor de leden van het Gastronomisch Gilde. Denk aan inspiratiesessies met toonaangevende personen uit de Nederlandse gastvrijheidsindustrie, waarin we laten zien hoe rijk Nederland is aan mooie producten, en hoe wij die samen met de keukenbrigade nog mooier kunnen maken door het juiste verhaal erbij te vertellen. En natuurlijk proeven wij ook samen met jou van deze mooie producten tijdens de door ons georganiseerde wijn-, bier-, thee-, kaas-, worst- en brood proeverijen!

Investeer in de toekomst,
meld je aan bij het Gastvrijheidsgilde

*Lidmaatschap bij Gastronomisch Gilde is uitsluitend via automatische incasso