Over het Gastronomisch Gilde

De lat ligt hoog in de Nederlandse gastronomie. Of je nu sterrenchef, kok in opleiding, gastheer, gastvrouw of leerling bent, je wilt je beroep op de beste manier uitoefenen. En in je eentje kom je ver, maar samen kom je verder. Daarom bestaat het Gastronomisch Gilde.

...

Word vriend

Ook vriend van het Gastronomisch Gilde worden?

Wij zouden wij het geweldig vinden om jou als vriend te mogen verwelkomen bij het grootste netwerk voor vakprofessionals van de gastronomie in Nederland.

Het Gastronomisch Gilde is dé vereniging voor professionals en leerlingen in eten, drinken en gastvrijheid. Het Gilde bestaat uit verschillende vakgroepen die een dwarsdoorsnede van de gastronomie vormen. “Een expertisecentrum voor culinair vakmanschap”. Denk hierbij aan de SVH Meesters, sterrenchefs, koks in opleiding, gastheren en -vrouwen tot en met leerlingen.

Sluit je gratis aan als vriend bij ons netwerk en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met de 'ins en outs' uit de gastronomie. Wij houden je op de hoogte van openstaande vacatures en ben je zelf opzoek dan helpen wij je graag verder.

Elke 100e vriend ontvangt van ons een jaar lang gratis lidmaatschap!