The Road to Succes

Een inspirerend boek vol verhalen van Nederlands beste wedstrijd chefs en aanstormend talent. Het boek staat bol van prachtige recepten en waardevolle tips voor de chef die altijd al eens een wedstrijd wilt koken. Kijk naar inspirerende interviews met topchefs, ontdek tips & tricks voor startende wedstrijd chefs en kijk zelf hoe het nu gaat met winnaars van wedstrijden. Je ziet en leest het in het boek van het Gastronomisch Gilde.

Het Gastronomisch Gilde presenteert haar jaarboek middels een toffe video waarin diverse bekende chefs aan het woord komen. Kijk naar inspirerende interviews met topchefs, ontdek tips & tricks voor startende wedstrijd chefs en kijk zelf hoe het nu gaat met winnaars van wedstrijden.

Mocht je geen lid zijn van het Gastronomisch Gilde of wil je toch een extra boek bestellen. Dit is mogelijk! Het boek is te bestellen voor € 32,50 incl. BTW en verzendkosten. Geef hieronder je mailadres in en wij zullen binnen 24 uur per mail contact met je opnemen. De verzendtijd is 1-5 werkdagen.