Worldchefs komt met nieuwe podcast

Worldchefs is afgelopen weekend met hun nieuwste podcast uitgekomen: World on a Plate! Elke week krijg je een nieuw gesprek te horen met top chefs en leidende stemmen in de hospitality over het ontdekken van eten, innovaties en nieuws binnen de industrie.
Gastronomisch Gilde

De eerste twee episodes staan al online! In de eerste episode hoor je directeur Thomas Gugler over de annulering van het Worldchefs Congres & Expo 2020. Andy Cuthber van het Congres Comité sluit zich aan bij de conversatie. Ze vertellen over hoe COVID-19 hen uiteindelijk hebben doen besluiten om het Worldchefs Congres van 29 juli tot 1 augustus te annuleren en hoe Worldchefs actie heeft ondernomen om hun leden in deze tijden te ondersteunen.

In de tweede episode hoor je chef Paul Sorgule over de toekomst van restaurants. Hoe kunnen restaurants zich voorbereiden op een onzekere toekomst? Volgens Sorgule is één ding zeker: ondernemen in de horecabranche wordt nooit meer zoals het was. Sorgule geeft tips over hoe je je proactief kunt voorbereiden op de heropening van de horeca en welke gevolgen het Coronavirus heeft op korte en op lange termijn binnen de hospitality.

Je kunt de podcast beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Stitcher, Deezer, RadioPublic, TuneIn en op de website van Worldchefs via latest.worldchefs.org/podcasts.

Luister de podcast vandaag nog en deel de afleveringen met je collega’s!

EXTRAATJE: Als je een review achterlaat op de podcast ‘World on a Plate’, dan maak je kans om een cadeau te winnen!

Delen