Walking diner NH-N bij De Grost

Op 14 januari verzorgde Brasserie de Grost in Avenhorn een walking diner voor de leden van sociëteit Noord-Holland Noord van het Koksgilde. “Het was een geweldige avond!”
HF-IMG-20190115-WA0030

De gerechten

Het diner dat werd rondgebracht, bestond uit (zie ook de foto’s):

  • Cocktail van Pure Leaf gemberthee
  • Coquille op limoen linguini met saffraansaus en pompoen
  • Tartaar van het Wieringer weiderund met pincanha
  • Ganzenlever met uienkonfijt en rucola wasabi bloem
  • Noordzee kabeljauw met knolselderij en langoustine saus
  • Bavet op gekonfijte Beemster Valery met Leeghwater biersaus
  • Brostei met wildstoof met tutti frutti en mini kool leaves
  • Spicy fruit bouillon met Crème brûlée van tonkabonen, stoofperen sorbet, winterjasmijn en salviabloem

Alles was prachtig opgemaakt en heel smakelijk. De keuken heeft er echt werk van gemaakt!

Gastvrouw Vanessa en haar team zorgden ervoor dat alles goed verliep. Chef-kok Martin ontfermde zich samen met zijn team over alle prachtige gerechten. Het was een avond waarin we weer ouderwets konden bijpraten en netwerken.
Er kwam een leuk stuk in de krant gericht op deze avond, waarin ook het koksvak werd belicht en de jongeren die kok willen worden. Het blijft een mooie ambacht, waar we echte vakmensen voor nodig hebben!

Dank aan onze sponsoren van deze avond. We hebben veel innovatieve ideeën kunnen zien en gelukkig ook mogen proeven.

  

  

Delen