The Dylan uitgeroepen tot beste hotel van Nederland

THE DYLAN AMSTERDAM UITGEROEPEN TOT BESTE HOTEL VAN NEDERLAND DOOR CONDÉ NAST. TRAVELER'S 2020 READERS' CHOICE AWARD: Top 3 Hotel in de categorie “Europe - Northern – Hotels”. Amsterdam, 6 oktober 2020 - Condé Nast Traveler maakt vandaag de resultaten bekend van zijn jaarlijkse Readers' Choice Awards en onderscheidt The Dylan Amsterdam als 3e beste hotel in de categorie in Europe - Northern – Hotels. The Dylan wint hiermee de hoogste onderscheiding van de 5-sterren hotels in Amsterdam en Nederland. Meer dan 715.000 Condé Nast Traveler lezers hebben een groot aantal reacties ingediend om hun reiservaringen over de hele wereld te beoordelen.
Dylan

“De resultaten van het onderzoek van dit jaar, uitgevoerd aan het begin van de COVID-19 pandemie, zijn een getuigenis van de blijvende kracht van een betekenisvolle reiservaring,” aldus Jesse Ashlock, Redacteur van Condé Nast Traveler in de Verenigde Staten. “De winnaars vertegenwoordigen het beste van het beste voor ons publiek en bieden inspiratie voor onze toekomstige reisplannen. We kunnen niet wachten tot we weer mogen.”

De Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards zijn de langstlopende en meest prestigieuze erkenning van kwaliteit in de reisindustrie. De volledige lijst met winnaars is HIER te vinden.

“We zijn ontzettend trots om als boutique hotel erkend te worden als een top 3 hotel in Noord Europa, en als het beste hotel van Nederland”. Aldus René Bornmann, General Manager van The Dylan Amsterdam.

Delen