SVH & KHN verlengen gratis e-learning

Fijn nieuws: SVH en KHN verlengen de termijn van hun gratis e-learning platform 'Stay Home Hospitality Academy' tot 9 mei! 
Gastronomisch Gilde

Dat er, rechtstreeks via de Stay Home Hospitality Academy van SVH en via het online e-learning platform van KHN tezamen inmiddels ruim 30.000 gratis licenties zijn besteld, geeft aan dat veel medewerkers met hun vak bezig zijn. De reacties op de e-learnings zijn erg positief en geven energie“, vertelt Ricardo Eshuis, directeur SVH. Robèr Willemsen, voorzitter van KHN, voegt toe: “Zowel voor horecaondernemers als hun werknemers is dit een hele zware tijd. Het vermogen om je snel aan te kunnen passen aan de veranderende markt is essentieel. Vakmanschap speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom juichen wij het toe dat zoveel ondernemers en werknemers deze tijd gebruiken om zichzelf verder te ontwikkelen.” SVH en KHN hopen hiermee nóg meer mensen de mogelijkheid te geven om te blijven leren. Beide partijen geven aan na 9 mei met een vervolgactie te komen.

Op aanvraag van horecamedewerkers en -werkgevers is SHV ook bezig om een ‘bewijs van deelname’ in hun website te bouwen. Horecamedewerkers kunnen via de website van SVH gratis het bewijs van deelname aanvragen door hier hun voortgangsrapportage te uploaden (die te vinden is in het platform).

Het uitgebreide gratis aanbod voor leden van KHN is te vinden op: https://www.khn.nl/opleidingen-trainingen/khn-academie

Het complete aanbod van (branche-erkende) opleidingen en cursussen is te vinden op horeca.nl.

Bron foto: SVH

Delen