Presentatie MICHELIN Gids Nederland op 29 maart

Gwendal Poullennec, Internationaal Directeur van de MICHELIN Gidsen, geeft meer uitleg over het uitstel van de presentatie. “Onze inspecteurs blijven naarstig restaurants bezoeken en ondersteunen volop de Nederlandse horeca, die voor grote uitdagingen blijft staan. Het uitstel van de sterrenceremonie en de keuze om een volledig digitale gids te lanceren geeft ons de nodige tijd…

Lees meer

BestBurgerBenelux competition 2020 gaat door!

Stel je eens voor: de enorme MECC hal, 1 grote spot, 2x 5 deelnemers, 2x 5 hamburgers en 5 juryleden op meters afstand van elkaar. De kandidaten battlen in twee categorieën: meat based en plant based. De deelnemers krijgen dertig minuten de tijd om vijf dezelfde burgers uit te serveren aan de vakjury onder leiding…

Lees meer

The NXT GM Challenge 2021

De vernieuwende visie van jong talent  Met The NXT GM Challenge willen Postillion Hotels en HotelloTOP laten zien dat de hospitality een super mooi vak is, waarin veel mogelijk is. Ginjaar: “Ik geloof tot in mijn diepste vezels in het geven van kansen aan jong talent, want juist deze jonge mensen brengen vernieuwing en dat…

Lees meer

The Dylan uitgeroepen tot beste hotel van Nederland

“De resultaten van het onderzoek van dit jaar, uitgevoerd aan het begin van de COVID-19 pandemie, zijn een getuigenis van de blijvende kracht van een betekenisvolle reiservaring,” aldus Jesse Ashlock, Redacteur van Condé Nast Traveler in de Verenigde Staten. “De winnaars vertegenwoordigen het beste van het beste voor ons publiek en bieden inspiratie voor onze…

Lees meer

Het meest complete kookboek ooit!

Met de komst van Executive Chef Michèl Lambermon bij Big Green Egg Europe is die wens dan ook eindelijk in vervulling gegaan. Twee jaar lang is er heel hard gewerkt aan het ontwikkelen van alle recepten en het koken en fotograferen van alle gerechten. En het resultaat is oogverblindend en watertandend. Een must have voor…

Lees meer

Horecasector bijeen tijdens Gastvrij Rotterdam Special

Sterrenchefs en grote horecapartijen te gast in Ahoy De netwerkborrel met een culinaire omlijsting werd mede mogelijk gemaakt door Makro Nederland en verzorgd door getalenteerde Nederlandse Chefs van The Best Chef Awards: Arnout van der Kolk (Restaurant C), Dennis Huwaë (Daalder), Gijs Hoevenaars (De Lindehof), Jermain de Rozario (De Rozario), Randy Karman (The White Room),…

Lees meer

Digital Selling Summit 2020 – BBB livestream

Programma maandag 12 oktober 15:00 Kick off BBB – Digital Selling Summit 15:15 B2ME-economy voor de horeca 15:45 Influencing in de horeca 16:15 Social selling 16:45 Q&A rondetafel 17:00 Columbus Trophy uitreiking – prijs voor innovatieve start-ups in de hospitality Lees hier meer informatie over de achtergrond van de summit, het programma en de sprekers en registreer…

Lees meer

SVH helpt leerbedrijven bij opstellen opleidingsplan

Hulp bij verbeteren opleidingsplan Op de website van Beste Leerbedrijf Horeca www.besteleerbedrijfhoreca.nl vind je als leerbedrijf tips om mee aan de slag te gaan. Met handige inzichten over het schrijven van een opleidingsplan, het opstellen van een introductie- en inwerkprogramma en het voeren van formele gesprekken. Daarnaast daagt de commissie Beste Leerbedrijf Horeca leerbedrijven dit…

Lees meer

Tork sluit partnership met Bocuse d’Or Nederland

Sonja van der Linden, Regional Marketing Manager Horeca van Tork en Soenil Bahadoer, voorzitter van Bocuse d’Or Nederland, tekenden de overeenkomst in De Lindehof in Nuenen, het tweesterrenrestaurant van Bahadoer. Sonja van der Linden over de samenwerking: “we hebben er vertrouwen in dat dit partnership slaagt. We staan beiden voor topkwaliteit en Bocuse d’Or is een…

Lees meer

EQUIPHOTEL 2020 uitgesteld naar 2022

Jean-François Quentin, Managing Director van de groep, Reed Expositions France, meldt hierover het volgende: “We hebben alle beschikbare opties bestudeerd en met het oog op het collectieve belang hebben we in overleg met onze partners de beslissing genomen om de EQUIPHOTEL uit te stellen. Het is een zeer moeilijke beslissing, maar het houden van de…

Lees meer