Speciaal ledenarrangement door SVH Meesterkoks

Van meet af aan brengt Nico van Beekveld de keuken van Vroenhout op een hoger peil, zoals je van een Meesterkok mag verwachten. Binnen de kortste Hele generaties jonge talentvolle koks en gastheren en -vrouwen krijgen er hun opleiding. Op de vrije maandagen tilt Nico toegewijde amateurkoks Ambitie te over, waardering eveneens. Totdat in 2010 alles letterlijk in rook leek op te gaan. Een grote brand verwoestte de monumentale boerderij. Vroenhout herrees uit zijn as: een nieuw gebouw, met respect voor de landelijke omgeving en de agrarische geschiedenis. Vraag je Nico en Lore hoe ze Restaurant Vroenhout is als 25-jarige in de bloei van zijn bestaan. Zeer eigentijds, met een uiterst moderne keuken, een prachtig, ruim en licht interieur Menu Zilver biedt de gast een inkijkje in een kwart eeuw gastronomie in Vroenhout. De ‘Klassiekers van Nico’ weerspiegelen het ‘Beste van Vroenhout’. Het speciale arrangement geldt voor alle leden van het Gastronomisch Gilde, afkomstig uit iedere vakgroep: Koksgilde, Gast Vrijheid, Jonge Garde Het concept bestaat uit een arrangement voor €85,00 per couvert en bestaat uit: een aperitief, een 4-gangen lunch c.q. diner, wijn, water en mokka. Eerder dit jaar meldde SVH Meesterkok Otto Nijenhuis zijn restaurant, Château St. Gerlach, aan voor ‘Leden Eten bij SVH Meesterkoks’. Mocht je liever Mocht je gebruik willen maken van een ledenarrangement bij de deelnemende SVH Meesterkoks, dan reserveer je via het secretariaat van het
keren wordt het restaurant een vaste waarde in de culinaire top van West-Brabant. Koken naar de seizoenen, de introductie van nieuwe kooktechnieken
en streven naar duurzaamheid, onder meer door gebruik van producten uit de streek. Op veel fronten loopt Vroenhout voorop.
tijdens kookworkshops op een hoger niveau.
Alles ging verloren, op één ding na: het receptenboek van Nico.
terugkijken op die dramatische gebeurtenis bijna tien jaar geleden, dan zie je aarzeling, maar uiteindelijk een twinkeling: “Het heeft ons ontegenzeggelijk
mooie kansen geboden.”
en een fraai terras in een betoverende omgeving. In die inspirerende entourage is de kookkunst van Nico nog steeds up-to-date, verfijnd en vernieuwend.
Bon appétit!‘Leden Eten bij SVH Meesterkoks’
(studenten) en natuurlijk andere SVH Meesterkoks.
Het aanbod geldt alleen op dinsdag, woensdag en donderdag en is bedoeld voor maximaal 2 personen. Extra’s kunnen apart in rekening worden gebracht
en de nota dient ter plaatse te worden voldaan.
(of ook!) een vorkje meeprikken bij deze SVH Meesterkok in Valkenburg bij Maastricht, dan kan dat nog steeds!Reserveren
Gastronomisch Gilde (niet via het restaurant) door te mailen naar info@gastronomischgilde.nl. We zien je bericht met voorkeursdatum én -restaurant
graag tegemoet!