Speciaal ledenarrangement door SVH Meesterkoks

SVH Meesterkok Nico van Beekveld en zijn vrouw Lore meldden zich, met hun restaurant Vroenhout in Roosendaal, aan voor het ‘Leden eten bij SVH Meesterkoks’-arrangement voor Gastronomisch Gilde-leden. Ze nodigen liefhebbers graag uit om bij hen voor €85,00 all-in te komen genieten. Maar let op: op maandag en dinsdag is Vroenhout gesloten.
gerecht-vroenhout-ws

Van meet af aan brengt Nico van Beekveld de keuken van Vroenhout op een hoger peil, zoals je van een Meesterkok mag verwachten. Binnen de kortste
keren wordt het restaurant een vaste waarde in de culinaire top van West-Brabant. Koken naar de seizoenen, de introductie van nieuwe kooktechnieken
en streven naar duurzaamheid, onder meer door gebruik van producten uit de streek. Op veel fronten loopt Vroenhout voorop.

Hele generaties jonge talentvolle koks en gastheren en -vrouwen krijgen er hun opleiding. Op de vrije maandagen tilt Nico toegewijde amateurkoks
tijdens kookworkshops op een hoger niveau.

Ambitie te over, waardering eveneens. Totdat in 2010 alles letterlijk in rook leek op te gaan. Een grote brand verwoestte de monumentale boerderij.
Alles ging verloren, op één ding na: het receptenboek van Nico.

Vroenhout herrees uit zijn as: een nieuw gebouw, met respect voor de landelijke omgeving en de agrarische geschiedenis. Vraag je Nico en Lore hoe ze
terugkijken op die dramatische gebeurtenis bijna tien jaar geleden, dan zie je aarzeling, maar uiteindelijk een twinkeling: “Het heeft ons ontegenzeggelijk
mooie kansen geboden.”

Restaurant Vroenhout is als 25-jarige in de bloei van zijn bestaan. Zeer eigentijds, met een uiterst moderne keuken, een prachtig, ruim en licht interieur
en een fraai terras in een betoverende omgeving. In die inspirerende entourage is de kookkunst van Nico nog steeds up-to-date, verfijnd en vernieuwend.

Menu Zilver biedt de gast een inkijkje in een kwart eeuw gastronomie in Vroenhout. De ‘Klassiekers van Nico’ weerspiegelen het ‘Beste van Vroenhout’.
Bon appétit!

‘Leden Eten bij SVH Meesterkoks’

Het speciale arrangement geldt voor alle leden van het Gastronomisch Gilde, afkomstig uit iedere vakgroep: Koksgilde, Gast Vrijheid, Jonge Garde
(studenten) en natuurlijk andere SVH Meesterkoks.

Het concept bestaat uit een arrangement voor €85,00 per couvert en bestaat uit: een aperitief, een 4-gangen lunch c.q. diner, wijn, water en mokka.
Het aanbod geldt alleen op dinsdag, woensdag en donderdag en is bedoeld voor maximaal 2 personen. Extra’s kunnen apart in rekening worden gebracht
en de nota dient ter plaatse te worden voldaan.

Eerder dit jaar meldde SVH Meesterkok Otto Nijenhuis zijn restaurant, Château St. Gerlach, aan voor ‘Leden Eten bij SVH Meesterkoks’. Mocht je liever
(of ook!) een vorkje meeprikken bij deze SVH Meesterkok in Valkenburg bij Maastricht, dan kan dat nog steeds!

Reserveren

Mocht je gebruik willen maken van een ledenarrangement bij de deelnemende SVH Meesterkoks, dan reserveer je via het secretariaat van het
Gastronomisch Gilde (niet via het restaurant) door te mailen naar info@gastronomischgilde.nl. We zien je bericht met voorkeursdatum én -restaurant
graag tegemoet!