Lekker uit, lekker thuis

Eenvoudig aanmelden 2021 editie Gegevens die we van jouw restaurant nodig hebben zijn: Mocht je vragen hebben laat het dan weten via info@restaurantdriedaagse.nl. Nog even in een notendop: doe je mee, dan… Profiteer van extra exposure Prijzen en aantal gangen bepaal je zelf. Alle deelnemende restaurants worden door ons vermeld op restaurantdriedaagse.nl. Op deze site kunnen gasten eveneens kosteloos een tafel reserveren en/of take away variant bestellen bij een restaurant naar keuze. De webite wordt met een campagne ondersteund. Zoutbewust eten Wist u dat ruim 1,7 miljoen Nederlanders kampt met chronische nierschade? Vaak zonder dit zelf te weten. Dat is zorgelijk. Met de Driedaagse willen we je laten proeven dat minder zout betekent: meer smaak én gezonde nieren.
Op www.restaurantdriedaagse.nl kun je inloggen met de voor jouw bekende gegevens en jouw profiel bijwerken. Doe je voor de eerste keer mee? Meld je dan aan via https://www.restaurantdriedaagse.nl/register/.
Hoe eerder jouw restaurant online staat en up to date is qua profiel, des te sneller het publiek op de hoogte is van jouw deelname aan dit smaakvolle event! In de loop van februari zullen we actief starten met het werven van publiek voor reserveren en/of take away (vanaf 15 maart bij jouw restaurant te bestellen). Zo zullen we onder andere uitpakken in het AD en het FD.
De Restaurant Driedaagse richt zich helemaal op de kracht van smaak. Deelname eraan is gratis. Aan deze actie zijn geen marketingorganisaties verbonden, en restaurants hoeven geen korting te geven op de zoutbewuste tasting-menu’s. Je betaalt daarnaast geen afdracht. Als deelnemer maak je onderdeel uit van een mooie en verantwoorde culinaire vertegenwoordiging. Bovendien profiteer je van extra exposure en inspiratie van partners, die verbonden zijn aan het event. Ook ontvang je promotiematerialen en een toolkit vol relevante informatie over zout.
Met de Restaurant Driedaagse wil de Nierstichting mensen bewuster maken van hun zoutgebruik. Want eet je te veel zout, is dat slecht voor de gezondheid. Om je een idee te geven: op jaarbasis eten wij gemiddeld een kilo zout te veel. En dat per persoon! De hoogste tijd om te minderen dus, en zo nierschade te voorkomen.