In Memoriam Gerrit Greveling

Met groot verdriet en diepe verslagenheid delen wij onze leden mee dat wij hedenmorgen (11-12-2019) kennis hebben genomen van het overlijden van onze Voorzitter en bevlogen vakgenoot, Gerrit Greveling (60).
gerrit-greveling-ws

Gerrit was een toegewijde chef en maakte veel reizen die een inspiratiebron voor zijn kookstijl vormden. Zijn lange staat van dienst in de horeca is niet onopgemerkt gebleven.
In 1986 was hij de jongste SVH Meesterkok van die tijd en in 1998 werd hij beloond met een Michelinster.

Met grote toewijding heeft Gerrit zich ingezet voor ons mooie Gilde. Zo speelde hij een bijzonder actieve rol in de herpositionering van de vereniging. Gerrit was zeer betrokken
bij de besluitvorming van diverse ontwikkelingen en dacht daarbij voortdurend vanuit het oogpunt van onze leden, partners en relaties.

Wij zullen Gerrit herinneren als iemand die ontzettend gepassioneerd was over zijn culinaire projecten en daarnaast altijd de tijd nam om mee te denken over bepaalde kwesties
binnen de vereniging. Zijn innemende persoonlijkheid en positieve enthousiasme zullen we missen.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw Corry, kinderen en naaste familieleden. Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Bestuur Gastronomisch Gilde