Het meest complete kookboek ooit!

Het meest complete kookboek ooit; Modus Operandi Must have voor alle Big Green Egg lover Met veel liefde presenteren wij Modus Operandi. Een spectaculair kookboek zoals er nog niet eerder is verschenen. Speciaal voor de Big Green Egg. Bijna 1000 pagina’s met meer dan 300 recepten en fotografie voor vlees, wild, gevogelte, vis, schaal- & schelpdieren, groenten, fruit, desserts, patisserie en brood & deegwaren. Wessel Buddingh’, CEO en eigenaar van Big Green Egg Europe: “ Het was een lang gekoesterde wens van me om het meest complete kookboek te ontwikkelen voor de Big Green Egg. Een bijbel voor de echte Big Green Egg liefhebber zeg maar. Een receptenboek doet het boek dan ook te kort. Het is een handleiding, een bron van inspiratie, een ontdekkingstocht met alle denkbare gerechten en ingrediënten, alle kooktechnieken en technische tips en tricks om het absolute maximum uit je Big Green Egg te halen. Daarnaast wilden we extra aandacht geven aan vegetarische gerechten en groenten. Want ook daarmee bereid je de lekkerste en meest smaakvolle gerechten op de Big Green Egg. ”
Green egg

Met de komst van Executive Chef Michèl Lambermon bij Big Green Egg Europe is die wens dan ook eindelijk in vervulling gegaan. Twee jaar lang is er heel hard gewerkt aan het ontwikkelen van alle recepten en het koken en fotograferen van alle gerechten. En het resultaat is oogverblindend en watertandend. Een must have voor alle EGG-lovers! Klik hier voor een impressie van het boek.

De Modus Operandi, compleet met werkboek en een prachtige opbergcassette, is een uitgave van uitgeverij Komma. Zij zijn verantwoordelijk voor het bijzondere concept en de schitterende vormgeving. De prijs voor deze unieke uitgave van Big Green Egg is 195 euro en hij verschijnt eind november op de fanshop van Big Green Egg en bij de boekhandel.

Ook is hij beschikbaar via de officiële Big Green Egg verkooppunten

Echte liefhebbers kunnen zich vanaf 15 oktober al voorinschrijven op https://fanshop.biggreenegg.eu/. Doe je dit binnen twee weken, dan ontvang je een heel bijzonder en persoonlijk exemplaar met daarin jouw eigen naam gedrukt en persoonlijk ondertekend door Executive Chef Michèl Lambermon en CEO Wessel Buddingh’.

Delen