Het meest complete kookboek ooit!

Met de komst van Executive Chef Michèl Lambermon bij Big Green Egg Europe is die wens dan ook eindelijk in vervulling gegaan. Twee jaar lang is er heel hard gewerkt aan het ontwikkelen van alle recepten en het koken en fotograferen van alle gerechten. En het resultaat is oogverblindend en watertandend. Een must have voor alle EGG-lovers! Klik hier voor een impressie van het boek. De Modus Operandi, compleet met werkboek en een prachtige opbergcassette, is een uitgave van uitgeverij Komma. Zij zijn verantwoordelijk voor het bijzondere concept en de schitterende vormgeving. De prijs voor deze unieke uitgave van Big Green Egg is 195 euro en hij verschijnt eind november op de fanshop van Big Green Egg en bij de boekhandel. Ook is hij beschikbaar via de officiële Big Green Egg verkooppunten Echte liefhebbers kunnen zich vanaf 15 oktober al voorinschrijven op https://fanshop.biggreenegg.eu/. Doe je dit binnen twee weken, dan ontvang je een heel bijzonder en persoonlijk exemplaar met daarin jouw eigen naam gedrukt en persoonlijk ondertekend door Executive Chef Michèl Lambermon en CEO Wessel Buddingh’.