Gastronomisch Gilde bouwt verder aan de toekomst

Gastronomisch Gilde bouwt verder aan de toekomst met nieuwe koers De wereld verandert continue, het laatste jaar meer dan dat we verwacht hadden maar dit biedt ook nieuwe kansen en inzichten.
v.l.n.r. Hans Steenbergen (FSN), Hans Everse (GG), Hugo Wijbenga (GG), Arjan de Boer (FSN)

Fotocredits: Floris Heuer

Het Gastronomisch Gilde is de spil in de sector en zoekt continue naar verbinding met de leden. Het afgelopen jaar is het nog duidelijker geworden dat het Gastronomisch Gilde nog meer de verbinding aan moet gaan, zowel met de leden als met de partners.

Om dit te bereiken heeft het bestuur, ondersteund door adviseur Robert Melaard, de afgelopen tijd de vereniging geëvalueerd en een visie voor de komende jaren ontwikkeld.

De komende jaren zal het Gastronomisch Gilde inzetten op nog meer verbinding in de sector, kennisuitwisseling, Nederland op de kaart zetten tijdens de (inter)nationale vakwedstrijden en een sterkere band tussen de professionals en het bedrijfsleven.

Per 1 juli zal het Gastronomisch Gilde gaan samenwerken met Foodservice Network uit Ede om deze ambities te realiseren.

Met de aanstelling van Foodservice Network (zusterbedrijf van Food Inspiration en Shoot my Food) heeft het Gastronomisch Gilde een partner aan boord die de verbinding tussen de leden en het bedrijfsleven kan versterken en de positie van Gastronomisch Gilde als vereniging zal verankeren in de sector.

“We zijn erg blij met de samenwerking met Foodservice Network en daarbij ook met Food Inspiration & Shoot my Food, dit is een echte win-win-win met een super synergie over en weer!” aldus Hans Everse, President Gastronomisch Gilde

“ De horeca is een prachtige bedrijfstak en het is met veel plezier dat wij de samenwerking met het Gastronomisch Gilde aangaan om deze bedrijfstak verder te helpen in de komende jaren” aldus Arjan de Boer, directeur Foodservice Network en Hans Steenbergen, hoofdredacteur Food Inspiration.

 

Over Gastronomisch Gilde

Het Gastronomisch Gilde is dé vereniging voor professionals en leerlingen in de wereld van eten, drinken en gastvrijheid. Het Gilde bestaat uit verschillende vakgroepen, die alle soorten vakmensen in de gastronomie omvatten en samen een expertisecentrum voor culinair vakmanschap vormen.

 

Over Foodservice Network

Foodservice Network Nederland is een netwerkorganisatie voor en door de toonaangevende bedrijven binnen de Nederlandse foodservicemarkt. Foodservice Network brengt de branche bij elkaar en is een groeiend netwerk: ruim twee derde van de Nederlandse foodserviceorganisaties (waaronder grossiers, leveranciers en outlets) is bij het netwerk aangesloten.

Middels diverse bijeenkomsten, themadagen, trendtours en masterclasses, voorzien wij onze deelnemers van essentiële marktinformatie en inspiratie binnen de wereld van foodservice. Samen willen we het verschil maken voor de foodservice branche van morgen.

Foto
Foodservice Network & Gastronomisch Gilde ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst tijdens Food Unplugged
v.l.n.r. Hans Steenbergen (FSN), Hans Everse (GG), Hugo Wijbenga (GG), Arjan de Boer (FSN)
Fotocredits: Floris Heuer

Delen