Deelnemers NK koken op de Horecava. 

Jaarlijks worden verschillende kookwedstrijden georganiseerd door het Gastronomisch Gilde. Een van de hoogtepunten is het Nationaal Kampioenschap koken tijdens de Horecava.  Wie gaan er dit jaar de strijd met elkaar aan?
Untitled

HANOS Gouden koksmuts – 10 januari 2022
* Het Koetshuis* Tom Lamers | Erik Timmerman | Damian Nieland
* De Loohoeve* Jeroen Brouwer | Marleen Brouwer
* Restaurant Maeve Tommy Janssen | Kevin Wuck | Roxanne Negenman
* Restaurant d’Ouwe Tramhalte Rob Wijnen | Chris Rijken | Timon Verhees
* Restaurant Elea Takis Panagakis | Afroditi Lamprianidou | Niels van der Zwan
* Vigor Lars Albers | Martijn Wijnands | Joost Bax
* ‘t Amsterdammertje* André Gerrits | Marco van der Wijngaard | Floris Wieten
* De Rozario* Jermain De Rozario | Martijn Bax | Stuart Kepser

 

NK Leermeester Leerling – 11 januari 2022
* Roots Foodbar – Gijs Bruurs & Luuk Damen
* Hotel restaurant Merlet – Dennis Brouwer & Thijs Stekelenburg
* Chez l’hêtre – Yannicy Seuren & Fenna Holtman
* Restaurant EDEN – Herman Cooijmans & Linda Tutelaers
* Strandrestaurant Hargen – Paul Zwart & Tijn de Boer
* Oan Tafel – Tom Zwerver & Mark van Benthem
* Hotel Landgoed Het Roode Koper – Dennis van de Beld & Yazen awwad
* Restaurant ‘t Havenmantsje – Marco Poldervaart & Ruben van Zanten

 

NK Jonge Koks – 12 januari 2022
* Tim Ekema – De Librije
* Jeffrey Buijl- Cristó
* Danique Denkers – Alma
* Jasper Panis – Bord’Eau
* Ilse Knop – Het Roode Koper
* Samuel Lindeman – De Basiliek
* Ruben van Zanten – ‘t Havenmantsje
* Julius Tromp – De Bokkedoorns

 

Delen