Blijf up-to-date via podcasts

In deze Coronacrisis wil iedereen zoveel mogelijk op de hoogte blijven van wat zich afspeelt in de branche waar je werkt. Ook voor iedereen die in de horeca werkt, is het spannend wat er nu gebeurt en wat er gaat gebeuren na 28 april. Al het lezen van nieuwsartikelen is niet altijd even ideaal, zeker als je ondertussen ook bezig wilt zijn met andere dingen. Foodyard heeft een aantal podcasts op een rijtje gezet die gaan over de horeca. 
Gastronomisch Gilde

Wij lichten graag de podcast uit van Foodyard zelf, namelijk ‘Jordy in gesprek met…’. Host Jordy Middelbosch praat in zijn podcast met chefs, leveranciers en experts over wat zich op dit moment afspeelt in de wereld van de horeca; van maaltijdbezorgen in de Coronacrisis tot de toekomst van de horecaondernemingen en van samenwerken met de Voedselbank tot social media en het vinden/binden van je personeel.

Via deze link vind je alle linkjes naar Spotify van de podcasts die nu interessant zijn voor jou. En heb je geen Spotify? Dan kun je ook via Soundcloud terecht bij de meeste podcasts die worden genoemd.

Delen