Persbericht: Gastronomisch Gilde vernieuwt wedstrijd aanbod
Estafette-interview: Serial entrepreneur Alex Minderhoud over het horecavak
Chefs van de toekomst, in balans
Estafette-interview: Sterrenchef Dennis van den Beld over de kick van het wedstrijdkoken
Het gemak van bestellen via je telefoon, nu ook voor horecaondernemers
Estafette-interview: “Laat als horecabedrijf regelmatig je gezicht zien op de opleidingen”
Minder Zout Meer Smaak gaat door in 2022!
Estafette-interview: 5 vragen aan horecaondernemer Rob Baltus over het leven na de lockdown
Het restaurant zonder gasten rukt op
‘Meer smaak minder zout challenge’ Gastvrij Rotterdam
De ‘Meer smaak minder zout challenge’ is onderdeel van de campagne van de Nierstichting voor een zout bewustere horeca. Naast deze challenge heeft de Nierstichting samen met partners de leermodule minder zout, meer smaak voor verschillende Dutch Cuisine opleidingen ontwikkeld. Jaarlijks vindt ook de Nierstichting Restaurant Driedaagse plaats. Restaurant door het hele land bereiden een…
Lees meer