De Jonge Garde

De samenleving verandert snel. Hierdoor verandert ook het vak van kok en bediening. Jonge mensen kijken vaak op een andere manier naar de wereld. Zij zijn de chefs en specialisten van de toekomst. Daarom willen we de nieuwe generatie een stem geven binnen het Gastronomisch Gilde. Daardoor ontstaat er een kruisbestuiving tussen “ervaren rotten” en “jonge honden”, waarbij we elkaar enthousiasmeren, motiveren en van elkaar leren.

"Jonge chefs zijn de specialisten van de toekomst. Daarom willen we de
nieuwe generatie een stem geven binnen het Gastronomisch Gilde."

ROC Friese Poort_029-bw

Vergroot je netwerk en laat jouw mening horen

De Jonge Garde is er voor alle studenten en medewerkers in de horeca tot 25 jaar. Ben jij iemand die naast school en/of werk behoefte heeft om medestudenten te ontmoeten en geïnspireerd te worden door Meesters van het Gilde? Wil jij je netwerk vergroten en meepraten over culinaire thema’s die jij belangrijk vindt? Jullie zijn
‘De Jonge Garde’ en bepalen zelf wat er gebeurt!

Het Gastronomisch Gilde-lidmaatschap biedt je een groot netwerk van toegankelijke food professionals, je mag gratis naar vakbeurzen en (meedoen aan) vakwedstrijden, je krijgt korting op kleding en kookproducten, je mag gratis (of voor weinig) naar demo’s of masterclasses bijwonen van chefs en leveranciers en je ontvangt diverse vakbladen. Lees hier uitgebreid terug wat alle voordelen precies inhouden.