Hoe zet je social media op de kaart? (Workshop)

Plaats: Utrecht
Datum: 27/05/2019
Tijd: 09:30

Op maandag 27 mei verzorgt Het Nederlands Kokspanel, in samenwerking met het Gastronomisch Gilde, een workshop over het effectief inzetten van social media voor jou als chef en jouw bedrijf / het restaurant waar je werkt. Hoe kan je meer gasten trekken door het gebruik van diverse online kanalen en hoe zet je jezelf hiermee op de kaart?

cellphone-food-phone-bw

Het programma

In de workshop deelt een specialist praktische tips & tricks voor jou als (jonge, opkomende) chef en jullie socials, en is er ruimte om daarover met elkaar te sparren.
Er komt een leverancier langs die toelicht hoe je meer online awareness (bekendheid) creëert, een chef-kok zal vertellen over zijn ervaring met het
gebruik van social media en je kan zelfs advies krijgen over je eigen social media pagina’s. De activiteit wordt afgesloten met een lekkere lunch.

Even op een rijtje:
09.00 – 9.30    Ontvangst
09.30 – 9.45    Voorstelronde
09.45 – 10.15    Presentatie Het Nederlands Kokspanel: ‘Onderzoek: hoe zoeken chefs online naar inspiratie?’
10.15 – 10.30     Do’s & Don’ts van social media voor jou en jouw bedrijf
10.30 – 10.45    Pauze
10.45 – 11.30     Toelichting leverancier: ‘Creëer meer bekendheid met social media’
11.30 – 12.00     Presentatie chef-kok: ‘Hoe zet ik social media in als chef?’
12.00 – 12.30    Persoonlijke social media tips voor deelnemers
12.30 – 13.00    Lunch

Aanmelden en locatie

De inschrijving is open! Voor Gastronomisch Gilde-leden is deelnemen gratis en van Kokspanelleden wordt €12,50 per persoon gevraagd.
Voor niet-leden van beide partijen kost deelnemen aan de workshop €25 per persoon. Klik hier voor het aanmeldformulier.

De workshop vindt plaats bij het secretariaat van het Gastronomisch Gilde: Newtonlaan 51, 3584 BP in Utrecht.