Workshop Krekels en Sprinkhanen

Plaats: Rotterdam
Datum: 15/05/2019
Tijd: 10:30:00

Op woensdag 15 mei a.s. mag je als lid deelnemen aan een unieke workshop: ‘Eten van de toekomst’. Deze vindt plaats in de workshopkeuken van Verstegen Spices & Sauces in Rotterdam.

Delen
alle-partners

Doel en programma

Het doel is het ervaren van de smaaksensatie die krekels en sprinkhanen van nature bezitten en het voedselveilig leren bewerken ervan. Daarnaast ontdekken de deelnemers wat je er zoal mee kunt maken, maar ze komen ook te weten in welke vorm chefs deze dieren het liefst verwerken in hun recepten.

Sander Peltenburg en George Brandenburg van De Krekerij zullen voorafgaand hun ervaringen delen over het bereiden van voedsel met speciale producten. Gaandeweg zullen zij je op een leuke en interactieve manier kennis laten maken met het eten van de toekomst.

Zelf word je in de gelegenheid gesteld, eventueel in combinatie met andere aanwezigen, om je eigen culinaire creatie te maken met behulp van de specerijen en sausen van Verstegen.

Aanvang: 10:30 uur. De workshop duurt tot 13:00 uur.

Deelname aan deze actieve workshop bedraagt €20,00. Aanmelden kan door te mailen naar info@kookworkshop.com onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Let op: bij deelname stem je er mee in dat Verstegen, in het kader van hun marketingstrategie, je e-mailadres mag gebruiken.

Na het inschrijven ontvang je onder meer gegevens omtrent betaalmogelijkheid, veiligheidswenken en het exacte adres. Hopelijk tot dan!