Uitnodiging Seniorendag

Plaats: Breda
Datum: 20/05/2019
Tijd: 10:30:00

Op maandag 20 mei a.s. wordt er weer een Seniorendag verzorgd! Dit keer vindt de Seniorendag plaats bij het Kasteel van Breda, dat midden in het centrum van Breda ligt. Vroeger was het zowel een middeleeuwse burcht als een renaissancepaleis. Tegenwoordig is de Koninklijke Militaire Academie in het Kasteel van Breda gevestigd.

Delen
1280px-10235_Kasteel_van_breda_7

Programma

10.30 – 11.15 uur: Eetcafé Dickens & Jones
2 kopjes koffie of thee en appelgebak. Locatie: Grote Markt 40 in Breda.

11.30 – 13.30 uur: Kasteelwandeling en terreinbezoek Kasteel van Breda
Er wordt kennisgemaakt met de opmerkelijke geschiedenis van het kasteel, dat vroeger bewoond werd door de Nassaus. De gids zal zoveel mogelijk vertellen over dit unieke kasteel. Vertrek: VVV Breda, Stadserf 2 in Breda.

13.45 – 15.15 uur: Eetcafé Dickens & Jones
Er wordt een koffietafel geserveerd, bestaande uit:

– 1 kop soep

– 1 kroket

– Diverse broodjes

– Bruin en wit brood

– Ontbijtkoek

– Eierkoeken

– Krentenbolletjes

– Koffie, thee en melk

15.30 – 16.30 uur: Rondvaart door Breda
Aansluitend op de rondvaart kan op eigen gelegenheid eventueel nog het centrum van Breda worden verkend.

18.00 uur: Diner bij Hotel Princeville
Om 18.00 uur wordt u verwacht bij Van der Valk Hotel Princeville om na een glas prosecco met amuse een heerlijk 3-gangendiner te nuttigen.
Adres: Hotel Princeville, Princenhagelaan 5 in Breda (dichtbij de A16).

N.B. Aangezien deze dag gedeeltelijk op militair terrein afspeelt, graag een geldig legitimatiebewijs meenemen en bij het invullen van uw gegevens, graag duidelijk uw (meisjes)naam vermelden.

 

Kosten en aanmelden

Senioren Gastronomisch Gilde-leden mogen voor 25 euro deelnemen aan de Seniorendag. Voor hun partner wordt dezelfde bijdrage van 25 euro gevraagd. Niet-leden betalen 50 euro per persoon om deze dag bij te kunnen wonen. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven. Er kunnen maximaal 60 personen deelnemen!
Let op:
er kunnen meerdere personen aangemeld worden op één online formulier. Onderaan staat een knop met ‘Opslaan en extra persoon toevoegen’. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw partner inschrijven, die bij “Ik ben lid van het Gastronomisch Gilde (of partner van een lid)” ook ‘Ja’ behoort in te vullen.

 

Parkeergelegenheid

Parkeren kan bij parkeergarage ‘De Prins’ / Prinsenkade à max. 10 euro per dag. Deze parkeergelegenheid zit op 2 minuten loopafstand van Dickens & Jones. Of rij naar het belastingkantoor aan de Gasthuisvelden, om daar voor 4 euro per dag te parkeren. Vanaf daar zal de loopafstand 10 minuten zijn.

 

Vriendelijke groeten,
Dirk de Ridder, hoofdorganisator

Delen