Uitnodiging: Kaasproeverij door Verstraelen

Plaats: Restaurant Vesters
Datum: 26/02/2019
Tijd: 

De nieuwe vakgroep 'Gast Vrijheid' nodigt alle leden van het Gastronomisch Gilde uit voor een professionele kaasproeverij in combinatie met thee, verzorgd door gediplomeerd fromagier Nikolien Verstraelen. De workshop vindt plaats in de ochtend, omdat je dan het beste proeft!

Delen
kaasproeverij-nikolien

Datum: Dinsdag 26 februari
Tijd: 10:00 tot 13:00 uur
Plaats: Restaurant Vesters te Nijmegen

 

Talentvol Gastvrouw van het Jaar

Gastdocent Nikolien is gastvrouw, sommelier, fromagier en mede-eigenaresse van Restaurant Vesters. In 2015 werd ze, vanwege haar grote sociale vaardigheden, uitgeroepen tot Talentvol Gastvrouw van het Jaar in de GaultMillau gids: ‘Ze steekt haar nek uit, is attent en bijzonder voorkomend, pro-actief, ziet de details direct en beweegt perfect mee met de wensen van elke tafel. Niemand ontsnapt aan haar aandacht. Haar vriendelijkheid is bekend in Nijmegen, niet alleen onder de vele gasten, maar ook onder collega’s in die stad. Ze staat klaar voor de Nijmeegse horeca.’

Kosten en aanmelden

Voor de proeverij zijn de kosten voor leden €12,50 per persoon. Niet-leden zijn ook van harte welkom en betalen €25,00 per persoon.
Geïnteresseerd om deel te nemen aan de workshop? Meld je dan snel aan door een mailtje te sturen naar info@gastronomischgilde.nl.

Delen