Bedrijvendag door N-H Noord

Plaats: Warmenhuizen
Datum: 13/05/2019
Tijd: 11:00:00

Graag nodigt het bestuur van Noord-Holland Noord GG-leden uit voor een interessante Bedrijvenbezoekdag op maandag 13 mei a.s. in Warmhuizen en Middenmeer.

Delen
triple-meat+PUURgroenten-ws

Programma

We beginnen deze dag met een bezoek aan ‘TripleMeat’, waar we om 11:00 uur verzamelen. Er wordt bij het bedrijf afgesloten met een lekkere lunch.

Triple Meat & Specials B.V. is sinds november 2008 dé vleesspecialist voor horeca en grootverbruik in Noord-Holland. Hun assortiment, bestaande uit vlees, kip, wild & gevogelte, vleeswaren en convenience, is afgestemd op de professionele keuken. Adres: Triple meat & specials, Energiestraat 29 in Warmenhuizen.

 

Rond de klok van 14:15 uur gaan we richting Middenmeer, naar het bijzondere bedrijf ‘PUURgroenten’. De Bedrijvendag eindigt ongeveer om 17:00 uur.

PUURgroenten is een bedrijf dat zich de afgelopen jaren specialiseerde in de teelt van mini- en microgroenten, kruiden en eetbare bloemen, op een wijze die verantwoord is voor mens, milieu en onze aarde. Alle producten worden binnenshuis opgekweekt. Het zaad wordt gezaaid op trays gevuld met kluitjes gemaakt van o.a. kokos gemixt met potgrond. Adres: PUURgroenten, Kolhornerweg 4A in Middenmeer.

 

Kosten en aanmelden

Opgeven voor de Bedrijvendag kan door een e-mail te sturen, vóór 8 mei, naar Brigitta van Dam (bmvd@kpnmail.nl). De kosten voor leden van Noord-Holland Noord bedragen €5,00 per persoon. Leden van andere regio’s en niet-leden mogen deze dag voor €10,00 per persoon bijwonen. Graag ontvangen we het bedrag op: NL12 INGB0004962033 t.a.v. T.N. Muller. (De dag gaat door bij minimaal 15 deelnemers).