Gastvrij Rotterdam 2019
Rotterdam Ahoy zal opnieuw in het teken staan van culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten en oplossingen voor in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 450 exposanten, een keur aan workshops, demon- straties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met Sterrenchefs, Meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Wil jij als GG-lid gratis naar Gastvrij Rotterdam? Pak…
Lees meerVol! – Masterclass ‘Japanse Keuken’
Let op: dit event is vol – Smaak van Japan Daarnaast laat Oshima u genieten van: Sashimi, Sushi, Tempura, Japanse appetizer, Grilled fish, Misos soup, steamed rice, pickles, etc., een Japan’s dessert en thee. Bovendien beantwoordt hij met veel plezier uw vragen over zijn keuken! Oshima presenteert de heerlijke gerechten aan onze Koksgilde-leden (en evt.…
Lees meerSummercollege: wijn & gastbeleving
Summer in the city SVH Meestergastheer en actief lid binnen de adviescommissie van het Gastronomisch Gilde Pasquinel Kolk ontvangt jou graag in Ciel Bleu, het tweesterrenrestaurant waar hij al jaren werkt. Hij vertelt jou alle geheimen over hoe je gasten nog meer in de watten kan leggen en hoe jij als gastvrouw/-heer, oftewel als professional…
Lees meerDobla Pastry Battle 2020
Chefs en patissiers strijden in drie rondes om de felbegeerde titel: The Dobla Pastry Battle Champion NL 2020. Wil je kans maken op de kampioensbelt en de hoofdprijs van 2.500 euro? Aanmelden kan tot 15 december bij het Gastronomisch Gilde (zie hieronder). Dobla Pastry Battle De rondes bestaan uit het maken van een klassieke desserttaart,…
Lees meerPUURgroenten Battle Award 2019
Benieuwd naar hoe de deelnemers het afbrengen tijdens de PUURgroenten Battle Award? Kom dan naar de PUURgroenten Inspiratiedag! Aanmelden door te mailen naar: info@puurgroenten.com. Lees verder en ontdek wat de black box-wedstrijd precies inhoudt voor de deelnemers: De opdracht – Voorgerecht: Vegan en gebruik uit de kas 90%, minimaal 3 bereidingen (geen dierlijk eiwit). – Hoofdgerecht:…
Lees meerWord Big Green Egg-chef! (Workshop)
Michel brengt je tijdens deze workshop basisvaardigheden bij en nieuwe skills en technieken. En dat allemaal door het zelf te doen. Wil jij ook de beste culinaire versie van jezelf worden? Volg dan deze workshop: ervaar wat het unieke is aan een Big Green Egg en geniet! Programma 16.00 uur: Ontvangst in de buitenkeuken met…
Lees meerNK Jonge Koks 2020
Inmiddels worden de eerste voorbereidingen voor de Nationale Kampioenschappen Koken alweer getroffen. Wat inhoudt dat we wederom op zoek gaan naar enthousiaste, geoefende kandidaten, die graag deelnemen aan de NK-wedstrijden. Het NK Koken speelt zich af tijdens de Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice-industrie, die plaatsvindt in RAI Amsterdam. Niet bang…
Lees meerNK Leermeester-Leerling 2020
Inmiddels worden de eerste voorbereidingen voor de Nationale Kampioenschappen Koken alweer getroffen. Wat inhoudt dat we wederom op zoek gaan naar enthousiaste, geoefende kandidaten, die graag deelnemen aan de NK-wedstrijden. Het NK Koken speelt zich af tijdens de Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice-industrie, die plaatsvindt in RAI Amsterdam. Niet bang…
Lees meerHANOS Gouden Koksmuts 2020
Inmiddels worden de eerste voorbereidingen voor de Nationale Kampioenschappen Koken alweer getroffen. Wat inhoudt dat we wederom op zoek gaan naar enthousiaste, geoefende kandidaten, die graag deelnemen aan de NK-wedstrijden. Het NK Koken speelt zich af tijdens de Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice-industrie, die plaatsvindt in RAI Amsterdam. Niet bang…
Lees meerMasterclass HANOS: Beer & Bites
Proef jij met ons mee? Vanaf 12:30 uur word je ontvangen met koffie en patisserie. De masterclass start om 13:00 uur en duurt tot circa 16:00 uur. Deze vindt plaats in een demonstratiekeuken van HANOS en wordt telkens in een andere plaats in Nederland verzorgd. Zie onderaan welke datum / plaats jou het beste uitkomt.…
Lees meer