Masterclass HANOS: Callebaut

Plaats: Ligt aan datum
Datum: 09/09/2019
Tijd: 11:00:00

Op maandag 9 september a.s. nodigt HANOS de Jonge Garde van harte uit in Heerlen voor de Masterclass Callebaut, gegeven door Ton Jongejan. Let op: deze Masterclass wordt op meerdere data in verschillende plaatsen gegeven (zie hieronder). Voor de Jonge Garde zijn per dag steeds 4 plekken gereserveerd. Wees er dus snel bij, anders zit het vol!

Delen
sff_lev_callebaut_013-ws2

Ton Jongejan (technisch adviseur bij Callebaut) heeft na zijn bakkersopleiding de horeca-/koksopleiding afgerond, waarna hij
in diverse Michelinsterrenrestaurants heeft gewerkt.
Tijdens de Masterclass behandelt hij met jullie onder meer de volgende onderwerpen:
• Herkomst en productieproces van chocolade (bean-to-bar);
• Basistechnieken zoals kristalliseren;
• Toepassingen zoals bonbons, friandises;
• Proeverij van chocolade.

Tijden en aanmelden

Vanaf 11.00 uur word je ontvangen met koffie, thee en patisserie. De masterclass start om 11.30 uur en duurt tot circa 14.00 uur.
Deze vindt plaats in HANOS’ demonstratiekeuken in Apeldoorn en wordt verzorgd door ons professionele keukenteam.
Aanmelden doe je door een e-mail te sturen met je voor- en achternaam naar info@gastronomischgilde.nl.

Over Callebaut

Callebaut maakt enkel gebruik van de fijnste ingrediënten en produceert al meer dan 100 jaar de Finest Belgian Chocolate in het
hartje van België. De chocolade van Callebaut wordt gemaakt met toewijding die wordt doorgegeven van generatie op generatie.
Daarnaast wordt de chocolade elke dag opnieuw gebruikt door chefs en chocolademakers voor de creatie van heerlijke lekkernijen.

 

De volgende opties om deel te nemen aan de Masterclass Callebaut, zijn: 30 september in Groningen, 7 oktober in Nijmegen en
4 november in Heerenveen.