Leden \\ Uitnodiging Ster Diner in Zeeland \\ Geannuleerd

Plaats: Koewacht
Datum:
Tijd: 18:00:00

Wij nodigen onze leden graag uit voor een heerlijk diner bij sterrenrestaurant 't Vlasbloemeken in Koewacht, Zeeland op maandag 30 maart om 18:00 uur. \\ Update 18-03-2020: vanwege het coronavirus en de maatregelen die de regering heeft genomen, gaat dit diner helaas niet door. Wij zijn op dit moment bezig om te bepalen of het diner wordt geannuleerd of dat het wordt verplaatst naar een andere datum. Nadere informatie volgt!

Delen
Gastronomisch Gilde - Diner 't Vlasbloemeken

Op deze avond krijg je een 5-gangen menu du chef all-in geserveerd, verzorgd voor Eric en Bianca van Bochove en hun team. Voor dit diner mag je als lid zijnde één introducee meenemen. Denk bijvoorbeeld aan die ene vriend of familielid waarmee je de enthousiasme voor de gastronomie deelt.

Wanneer: Maandag 30 maart om 18:00 uur
Wat: 5-gangen menu du chef all-in
Wie: Alle Gastronomisch Gilde leden inclusief 1 introducee
Waar: Restaurant ’t Vlasbloemeken, Nieuwstraat 8 in Koewacht, Zeeland
Kosten: €100,00 all-in (menu, wijnarrangement, water, koffie).
Vervoer binnen Zeeland wordt (beperkt) geregeld voor het Gastronomisch Gilde. Opstaplocaties volgen nog in een latere e-mail. Let op: maximaal 40 personen!

Wil je bij dit diner zijn? Meld je dan vóór 25 maart aan door het bedrag over te maken op NL 60 RABO 0134 0520 05 en door een mail te sturen naar één van ons drieën:
Hans: hans.everse@gastronomischgilde.nl
Alex: info@chefalex.nl
Ronald: ronaldbimmel@gmail.com

Zien wij jou op 30 maart bij het ’t Vlasbloemeken*?

Met culinaire groet,

Hans, Alex en Ronald

Delen