Gastvrij Rotterdam 2019

Plaats: Rotterdam
Datum:
Tijd: 09:30:00

Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals, vindt dit jaar plaats op 23 t/m 25 september. Het Gastronomisch Gilde en haar partner, Het Nederlands Kokspanel, zijn ook op de beursvloer te vinden.

Delen
gastvrij-rotterdam-2019-ws

Rotterdam Ahoy zal opnieuw in het teken staan van culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten en
oplossingen voor in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 450 exposanten, een keur aan workshops, demon-
straties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met Sterrenchefs, Meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. 

Wil jij als GG-lid gratis naar Gastvrij Rotterdam? Pak dan onze nieuwsbrief erbij en meld je kosteloos aan met jouw link!

Smaakvol GG-programma

Natuurlijk is het Gastronomisch Gilde ook aanwezig. Kom ons zeker opzoeken in Hal 5, stand 5.005. Er staan namelijk
diverse proeverijen op het programma! Benieuwd naar de – en ik quote nu een aantal Nederlandse sterrenchefs –
“waanzinnig smaakvolle” sojasauzen van Tomasu, gebrouwen in Rotterdam? Dan ben je bij de GG-stand aan het juiste
adres. Ook de bijzondere tomatensap van chef-kok Nick Bril (The Jane**), met de naam Mary V, wordt gepresenteerd.
Deze, ook wel alcoholvrije Bloody Mary genoemd, staat bekend om zijn heerlijk kruidige smaak. Jij mag tijdens Gastvrij
Rotterdam bepalen of je het daarmee eens bent!

Kokspanel organiseert groepsdiscussies en deelt inzichten

Onze partner, Het Nederlands Kokspanel, staat ook op Gastvrij Rotterdam! Samen met jou en je collega-panelleden houden ze
elke beursdag 3 groepsdiscussies en/of tastings op het ‘Dat Smaakt Naar Meer Paviljoen’, stand 5.437. Deze activiteiten
zullen in het teken staan van duurzaamheid. Geef je professionele mening en help zo mee producten en diensten te verbeteren.
De sessies zullen plaatsvinden om 13.00, 15.00 en 16.00 uur.
Nog geen panellid, maar wel geïnteresseerd om deel te nemen / het gesprek aan te gaan met andere vakgenoten? Schrijf je dan
hier gratis in voor het lidmaatschap!

Resultaten onderzoek “Uitdagingen van de chef”

Tijdens Gastvrij Rotterdam zal Het Nederlands Kokspanel een aantal resultaten presenteren van hun onderzoek naar de
uitdagingen van de chef. Meer dan 500 respondenten vanuit horeca en catering namen deel aan dit onderzoek.