BBB / Folie Culinaire 2019

Plaats: Maastricht
Datum:
Tijd: 11:00:00

BBB Maastricht staat weer bijna voor de deur! De waardevolle horecavakbeurs vindt plaats van 7 t/m 9 oktober 2019 in MECC Maastricht. Vergeet daarnaast Folie Culinaire niet, het exclusieve neusje van de zalm. Lees hieronder meer.

Delen
Vegan_Chef_Aaron_Adams_web+logo2

BBB Maastricht | More Horeca Success

Food. Drinks. Non Food. Ontmoeten. Expertise delen. Business doen. Proeverijen. Masterclasses. Workshops. Innovaties. Beleving. Culinaire prestaties
(showcases / demonstraties) van internationale (sterren) chefs. Voor gedreven ondernemers en leveranciers.

BBB Maastricht, dat plaatsvindt van 7 t/m 9 oktober 2019 in MECC Maastricht, is hét horecaplatform waar (inter)nationale vakgenoten elkaar kunnen
ontmoeten, kennis delen en goede zaken met elkaar kunnen doen. De BBB vergroot het succes van de Horecasector!

2019 is hét jaar van de 65e editie. Daarom extra bijzonder. Voor iedereen. Met Folie Culinaire (zie hieronder) als exclusief neusje van de zalm. En Trendsetter
platform Folie à Deux als nieuwkomer.

Geïnteresseerd om BBB Maastricht / Folie Culinaire gratis bij te wonen? Houd dan jouw mailbox in de gaten. Deze week versturen we een correctie van het
vorige bericht uit de nieuwsbrief: deze keer met de juiste mogelijkheid tot kosteloos aanmelden voor jou en een collega. 

Folie Culinaire: het exclusieve neusje van de zalm

Drie dagen lang culinaire gekte met inspirerende kook- en productpresentaties voor en door (inter)nationale sterren chefs. Een bezoek aan Folie Culinaire
biedt een compleet overzicht aan nieuwe, bijzondere ingrediënten, exclusieve wijnen en champagnes. De laatste trends op het gebied van Food, Non Food,
Education & Innovation in het hogere, exclusieve segment.

Folie Culinaire heeft weer een aantal grote namen toegevoegd aan de line-up van sterrenchefs die komen koken in de demokeuken van Culinaire Saisonnier.
Na Herbert Robbrecht, Dmitry Bogachev, Robin van de Bunt, Jeroen De Zeeuw en Rob Roy Cameron, hebben ook Gilbert von Berg, Valentino Cassanelli,
Aaron Adams, Jan Marees en Torben Schuster hun deelname bevestigd.
In de inmiddels befaamde keuken geven internationale sterrenchefs leerzame master-
classes voor horecavakgenoten uit het hogere, exclusieve segment.