Gastronomisch Gilde

The Dobla Pastry Battle NL

The Dobla Pastry Battle NL vindt ieder jaar plaats tijdens de Horecava, in een spectaculaire setting in de Gilde Arena in RAI Amsterdam. Dobla en het Gastronomisch Gilde zijn de organisatoren van deze spannende patisseriewedstrijd.

Wie wordt de volgende Pastry Battle Champion? Leendert Klaassens en Ailean Klaassens van Restaurant Pure C** gingen al voor. Chefs en patissiers strijden in drie rondes om de felbegeerde titel: The Dobla Pastry Battle Champion NL 2021. Wil je kans maken op de kampioensbelt en de hoofdprijs van 2.500 euro? Scroll dan snel verder!

Gastronomisch Gilde

Dobla Pastry Battle

De rondes van The Dobla Pastry Battle bestaan uit het maken van een klassieke desserttaart, friandises en de bekende black box-opdracht. De competitie vindt plaats in de wedstrijdkeukens van het Gastronomisch Gilde op de Horecava.

Er zijn slechts acht wedstrijdplaatsen. Als er meer aanmeldingen zijn, selecteert de gerenommeerde jury, bestaande o.a. uit Jeroen Goossens, de kandidaten op basis van een vooraf aan te leveren receptuur voor de klassieke desserttaart.

Welke taart dit is, maken wij later bekend. Half december worden de kandidaten geïnformeerd over definitieve plaatsing.

Inschrijving gesloten!

Inschrijven voor de Dobla Pastry Battle Edition NL 2021 kan via het secretariaat
van het Gastronomisch Gilde. Klaar voor een nieuwe uitdaging in jouw vakgebied? De inschrijving is nog niet geopend voor Dobla Pastry Battle 2021.