HANOS Gouden Koksmuts

De HANOS Gouden Koksmuts-wedstrijd vindt ieder jaar plaats tijdens de Horecava, in een spectaculaire setting in de Gilde Arena in RAI Amsterdam.

De fanatieke deelnemers koken diverse gerechten met een black box, waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten. Het winnende team gaat niet alleen met de felbegeerde titel naar huis, maar ook met mooie prijzen!

Net zoals de succesvolle editie begin dit jaar verzorgt het Gastronomisch Gilde, met samenwerkingspartner HANOS Internationale Horecagroothandel, in 2020 de HANOS Gouden Koksmuts-wedstrijd. Hotel & Restaurant Merlet* ging de afgelopen keer met de felbegeerde titel naar huis. Zijn jullie de volgende winnaars?

IMG_5875-ws

Is jouw keukenbrigade stressbestendig, competitief ingesteld en creatief met ingrediënten die ze ter plekke aangereikt krijgen? Strijd dan op dinsdag 14 januari 2020 mee voor de meest gewilde prijs voor fanatieke wedstrijdteams
van toprestaurants.

Inschrijving gesloten

Het is inmiddels niet meer mogelijk om in te schrijven. De 8 deelnemers zijn geselecteerd en op de hoogte gesteld van hun deelname.