U bent hier

Zelfstandig werkend kok

ASR zoekt Zelfstandig werkend kok

Jeffrey: “Werken met verse ingrediënten en mijn creativiteit inzetten om heerlijke gerechten te maken, daar word ik blij van, maar ik heb pas een goede dag als iedere gast met een blij gezicht naar huis gaat.”

Jouw recept
• Gasten verleiden met heerlijke gerechten die je volgens receptuur bereidt
• Trends op het gebied van eten & drinken introduceren in het restaurant
• Opstellen van een menucyclus
• Kwaliteitscontroles, uitstekende warenkennis en goede planning
• Kostenbewust werken en een keuken om door een ringetje te halen
• Ondersteunen bij banquetingactiviteiten; van vergadering tot personeelsborrels

Jeffrey: “Mezelf blijven ontwikkelen is het belangrijkste in mijn vak. Dan kan je ook met gerechten komen die de gast écht verrassen. Ik denk graag out of the box, zo blijf ik durf tonen in mijn werk.”

Jouw restaurant
lbron is een landelijke foodserviceorganisatie en verzorgt dagelijks bij A.S.R. in Utrecht het eten en drinken. A.S.R. is een grote en uitdagende locatie met een volledig commercieel assortiment. In het bedrijfsrestaurant komen tussen 1000 en 1150 lunchgasten per dag. Naast het basisassortiment is er alle ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is er een commerciële brasserie in het gebouw.

De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bushalte voor de deur.

Onze menukaart voor jou
• Afwisselend werk in een gastvrije omgeving
• Mooie ontwikkelkansen met (maatwerk)opleidingen
• 25 verlofdagen en 13 ATV dagen bij een fulltime dienstverband
• Reiskostenvergoeding
• Bruto maandsalaris tussen €2.342,- en €2.601,- o.b.v. 40 uur per week (catering cao)
• Werktijden tussen 7.00 uur en 20.00 uur
• Aandacht die verder gaat dan werk alleen; een actieve personeelsvereniging, eigen fiets-, hardloop- en wandelteam en vitaliteitsprogramma

Jouw ingrediënten
• Vanzelfsprekend een passie voor eten en drinken
• Pas tevreden als je gast en opdrachtgever dat zijn
• Een creatieve foodprofessional met minimaal 5 jaar ervaring en in het bezit van een koksdiploma
• Oprechte interesse in de ander en elkaar aanspreken op verbeterpunten
• Verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen
• Werken volgens de HACCP richtlijnen
• Je woont in de buurt van Utrecht en bent 35 tot 40 uur per week beschikbaar

Jeffrey: “Op piekmomenten laat ik me niet meer gek maken. Doordat ik al een tijdje meedraai kan ik snel schakelen en een goede planning zorgt ervoor dat ik voorbereid ben”.

Smaakt dit naar meer?
Solliciteer dan vóór 14 november 2017. Wij ontvangen graag je motivatie en cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emiel Kempen via ekempen@facilicom.nl
Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, tips en (stage)vacatures? Volg Albron At Work op Facebook, Instagram of Twitter