U bent hier

Workshop Aziatische kruiden en specerijen

maandag, 19 juni, 2017 - 10:00 tot 13:00
Suresh Kumar heeft een levenslange liefde voor kruiden, specerijen en smaken die begon in zijn geboorteland Maleisië. Samen met Verstegen spices & sauces brengt hij deze passie naar chefs in Europa onder het merk Kumar’s curries & bumbu’s.

Tijdens deze bijzondere workshop zie je, ruik je én proef je hoe kruiden en specerijen groeien in het tropisch bos van Omnium sport & recreatie en neemt Suresh ons mee in de filosofie van de Aziatische keuken.

Programma
10:00 uur Ontvangst met koffie/thee en een tropische lekkernij
10:30 uur Rondleiding door het tropisch bos
11:30 uur Start kookworkshop en lunch in het tropisch bos
13:00 uur Afsluiting

Aanmelden per mail aan: groepen@omnium.nl.
Deze workshop wordt u kosteloos aangeboden door het Gastronomisch Gilde, Kumar’s
curries & bumbu’s, Verstegen spices & sauces en Omnium sport & recreatie