U bent hier

Verslag kerstdiner sociëteit Gelderland

14-12-2017
Op maandag 11 december had sociëteit Gelderland het kerstdiner in Hotel Buunderkamp in Wolfheze.

Op maandag 11 December had sociëteit Gelderland van het Gastronomisch Gilde het kerstdiner in Hotel Buunderkamp in Wolfheze.
Het team van onze collega Cor Onderstal heeft een fantastisch diner voor ons bereid.
 
Door de hevige sneeuwval(code rood) was het even spannend of iedereen wel kon komen, maar er waren gelukkig maar 5 afmeldingen.
Sommige leden deden een overnachting in de Buunderkamp.
 
Om half zeven werden we verwelkomd met een Brut, Gales, Moselle (L) en kon iedereen plaats nemen aan de mooi gedekte tafels.

Ons eerste hapje was een gekrulde kletskop gevuld met geitenkaas crème. Hierna begonnen we aan ons 5-gangen menu met tussendoor 2 verrassende hapjes.
Bij elk gerecht werd een passende wijn geserveerd.

Er was een goede sfeer, en een ieder kon onder het genot van de maaltijd en de wijnen bij kletsen.
Op het eind van de avond werd Cor met zijn staf bedankt voor het gezellige en smakelijk kerstdiner.
En alle medewerkers kregen uit handen van de voorzitter van de sociëteit een gerechtenboek aangeboden van het Gilde.

Na een kopje koffie gingen we tevreden naar huis of de hotelkamer.
 
Onze volgende activiteit is de nieuwjaarsreceptie op  15 januari 2018 in ons thuishonk in Ede.