U bent hier

Uitnodiging: Sociëteitavond voor Gelderse leden

21-08-2018
Wees op 3 september 2018 welkom bij biologisch-dynamische zorgboerderij Makandra in Ede. Aanmelden verplicht!

Beste leden van Sociëteit Gelderland,
 
Wij van het bestuur hopen dat jullie een mooie zomer hebben gehad en weer zin hebben om aanwezig te zijn op onze sociëteitavond op 3 september 2018 in Ede. Deze keer vindt de samenkomst plaats bij Makandra, een biologisch-dynamische zorgboerderij. De inloop begint om 19.00 uur en de aanvang van de rondleiding is om 19:30 uur.
(Adresgegevens: Kalverkampweg 1, 6718 WJ in Ede. Tel. nr: 088-0373163).
 
Met elkaar
Makandra, Surinaams voor ‘met elkaar’, is een meer dan 300 jaar oude boerderij aan de rand van Ede op het landgoed Kernhem. Verschillende doelgroepen, waaronder mensen met een verstandelijke beperking, kunnen in deze beschutte leef- en werkomgeving zinvol bezig zijn. Veiligheid en respect vormen de basis waaruit verdere groei mogelijk wordt. De zorgboerderij is onderdeel van ’s Heeren Loo, een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking.
 
Biologische producten
Makandra heeft een eigen groente-, kruiden-, bloemen- en bessentuinen, een groentekas, een boomgaard en een paddenstoelenteeltbos. Daarnaast zijn er legkippen en kalveren op het terrein. De met liefde geteelde en verwerkte producten worden verkocht in de ‘huiswinkel’ en aan de groenteman die op de biomarkt in Utrecht een kraam heeft.

Het team van Makandra wil graag weten met hoeveel personen wij komen, dus graag opgeven vóór donderdag 30 augustus bij Cent via e-mailadres: cscherpenisse@hetnet.nl (of via een Whatsappje naar zijn mobiele nummer).