U bent hier

Uitnodiging Kerst Sociëteit Noord-Holland Zuid

23-11-2018
Op 9 december a.s. viert Sociëteit Noord-Holland Zuid van het Koksgilde feestelijk Kerst in het Gooi. Het bestuur nodigt u en uw partner uit voor deze sprankelende bijeenkomst in NH Hotel Naarden.

Wij stellen met trots het programma aan u voor:
17:00 uur: ontvangst met een bruisende “flûte Cava” begeleid door smaakvolle amuses.
18:00 uur: met elkaar aan tafel om te genieten van een zevengangenmenu bereid door chef-kok René Vermoolen. Uw gastheer deze avond is Food & Beverage-manager Sander Brands. Een uitgelezen wijnarrangement zal dit kerstmenu onvergetelijk maken.
 
Deze prachtige avond zal plaatsvinden in NH Hotel Naarden.
Volledige adres: IJsselmeerweg 3, 1411 AA in Naarden.

Er is plaats voor 50 gasten, dus meld uzelf tijdig aan door een e-mail te sturen naar b.c.vanbeurten@upcmail.nl of te bellen / een berichtje te sturen naar Ben zijn mobiele nummer. De prijs van het diner is 30 euro p.p. en de toewijzing vindt plaats op volgorde van aanmelden.
 
Graag vragen we u de kosten vooruit te betalen aan onze penningmeester op bankrekeningnummer: NL85 ABNA 0987003518 t.n.v. J. W. Kempers. U kunt ook blijven overnachten voor 69,00 euro voor een tweepersoonskamer, inclusief uitgebreid ontbijt! Bij een reservering willen we u vragen om ‘Gastronomische Gilde Arrangement’ te vermelden.
 
Wij zien u graag 9 december in het Gooi!
Hans, Peter en Ben
 
PS. Het dragen van gepaste kleding is gewenst.