U bent hier

Gelderland

Verslag kerstdiner sociëteit Gelderland

Op maandag 11 december had sociëteit Gelderland het kerstdiner in Hotel Buunderkamp in Wolfheze.
Lees verder

Verslag presentatie jam bereiding

Lees hier het verslag van de presentatie jam bereiding van 6 november 2017
Lees verder

Boekpresentatie 9 oktober

Op 9 oktober werd het boek 'Goud op je bord 2' uitgereikt.
Lees verder

Verslag - Barbecue bij Eco Fields

Lees hier het verslag en bekijk de foto's van de barbecue bij Eco Fields
Lees verder

Aspergediner Betuws Wijndomein

Op maandagavond 8 mei 2017 vond het aspergediner plaats voor de leden van het Gastronomisch Gilde. De avond werd geheel verzorgd door het Betuws Wijndomein. Het was een leerzame en succesvolle avond, de wijn vloeide en elke gang stond in het teken van het ‘witte goud’ - dé asperge.
Lees verder

Pagina's