U bent hier

Nieuwsbrief Sociëteit Zuid-Holland

21-02-2017
De Evenementencommissie van de sociëteit heeft onlangs besproken wat voor interessante leerzame en leuke activiteiten in 2017 georganiseerd kunnen worden.

We willen graag, voor zover dat kan, activiteiten organiseren bij bedrijven waar onze leden werkzaam zijn. We hebben namelijk geen clubhuis. Ook zijn we van mening dat “gluren bij de buren” heel leuk en leerzaam kan zijn. We benaderen ook bestaande sponsoren om samen leuke en leerzame projecten te ondernemen voor leden en niet leden. Mocht een bedrijf geen sponsor zijn dan weerhoudt dat ons er niet van om daar toch iets mee te organiseren. Ons uitgangspunt is: "samen sta je sterk” en onze doelgroep dient het interessant te vinden.

Op dit moment zijn we bezig met de driehoek Rungis groente- Schmidt vis- Verstegen kruiden. Drie hele mooie bedrijven die ons heel veel kunnen vertellen en laten zien over de ontwikkelingen op het gebied van groente, vis en kruiden/specerijen.

​Blokkeer maandag 29 mei alvast in je agenda voor het Aspergediner. Het wordt een “Walking dinner”. Werk je in een restaurant dat minimaal 60 gasten kan ontvangen, ​waar we met elkaar kunnen eten en waar men de kneepjes van het vak leert? Laat het ons weten.

​Een aantal scholen hebben zich inmiddels al gemeld om wederom de uitdaging aan te gaan om de beste, mooiste, lekkerste en vaktechnisch juist uitgevoerde “street&fingerfood ” te maken. Tijdens de horecabeurs Gastvrij Rotterdam zal deze wedstrijd van 18 t/m 20 september 2017 door onze sociëteit georganiseerd worden. Nieuw dit jaar is de Barista competitie. Door mee te doen kunnen leerling, gastvrouwen en -heren laten zien hoe mooi hun vak is.

Bekijk hier de beelden van s&f 2016: street&fingerfood competition 2016

Heb je een idee, laat het weten aan Paul Duijnstee : paul.duijnstee@infofoodstickers.nl

Ps. Een bericht van de Penningmeester: Vergeet niet de contributie te betalen!