U bent hier

Nieuwsbrief #18

09-10-2017
Lees hier de nieuwsbrief van het Gastronomisch Gilde

In memoriam Piet Logmans

Op 98-jarige leeftijd is ons ontvallen Piet Logmans.
 
Voor de intimi onder ons, ome Piet. Meer dan 50 jaar lid van het Gastronomisch Gilde. Hij was de trots van sociëteit Noord-Holland Zuid. Afgelopen zomer was hij nog aanwezig op de jaarlijkse BBQ. Hij was altijd geestig en met vele verhalen over vroeger. Vanaf de oprichting NCCK was hij er bij. Daarmee stond hij tevens als oudste lid aan de wieg van het Gastronomische Gilde/sociëteit Noord-Holland Zuid.

Wij gedenken Piet als een energieke en krachtige levensgenieter. 

ALV
De algemene ledenvergadering van het Gastronomisch Gilde is op 20 november 2017. Zet deze datum alvast in je agenda. Informatie over plaats en tijd zal spoedig volgen. Houd daarom de website en de nieuwsbrief in de gaten.

Oprichtingsvergadering Vakgroep koks 
Op 31 oktober zullen enkele leden deelnemen aan de oprichtingsvergadering voor de Vakgroep Koks. Tijdens deze vergadering zal er nagedacht worden over o.a. de inrichting van deze vakgroep, de naam en hoe het logo er uit komt te zien. We houden jullie hierover op de hoogte. Houd daarom de website en de nieuwsbrief in de gaten.

Joris Bijdendijk geslaagd voor zijn Meesterproef
Op donderdag 28 september is Joris Bijdendijk (33), chef-kok bij het RIJKS®*, Amsterdam geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Nadat Joris in 2017 ook de eerste ster voor het RIJKS® behaalde, bekroonde hij zijn carrière verder met het afleggen van een zeer geslaagde Meesterproef. Lees hier meer informatie