U bent hier

Nieuwsberichten

Familiebedrijf De Kweker 50 jaar!

Het Gastronomisch Gilde feliciteert De Kweker, de Amsterdamse levensmiddelen- en horecagroothandel, bekend om het totaalassortiment voor de professional in food, klantgerichtheid én voor medewerkers met passie voor eten en drinken, met haar 50-jarig jubileum!
Lees verder

Sterrenchef tilt restaurants naar hoger niveau voor TUI

TUI biedt haar gasten graag goede service, onder mee op het gebied van lekker eten. Daarom nodigden TUI en de vereniging Jeunes Restaurateurs d’Europe de Belgische chef-kok Gilles Joye van sterrenrestaurant Marcus in Deerlijk (België) uit om een paar dagen naar Hotel Jardines de Nivaria op Tenerife te gaan om de kookkunsten van de lokale chef naar een hoger niveau te tillen.
Lees verder

Restauranttrends 2018

Uit eten gaan verandert. Lette de gast voorheen vooral op hetgeen geserveerd werd, tegenwoordig moet het totaalplaatje kloppen; gerechten, sfeer en service. Daarnaast verandert het menu.
Lees verder

Jeroen Goossens en Ruben van Trigt winnen eerste Nederlandse editie The Dobla Pastry Battle

Spetterende patisseriewedstrijd sluit Horecava 2018 af!
Lees verder

Jonge kok Sebastiaan Schreuder wint Zilveren Koksmes

Woensdag 10 januari streden acht jonge koks om de titel én het Zilveren Koksmes tijdens het NK Jonge Koks tot en met 25 jaar op de Horecava in de RAI Amsterdam. Na een spannende wedstrijd met uiteenlopende culinaire creaties ging Sebastiaan Schreuder van Landhuis Hotel & Restaurant De Bloemenbeek* in De Lutte ervandoor met de winst. Zijn dessert was volgens de jury van uitzonderlijke klasse.
Lees verder

Pagina's