U bent hier

Leermeester

DE BELOFTE van stichting Twisted is op zoek naar een leermeester

Locatie: CITYLOUNGE Almere
Uren: ± 20 uur per week
Functiecategorie: Leermeester/praktijkopleider
Dienstverband: Freelance/ZZP
Startdatum: In overleg, uiterlijk per eind oktober 2017

Stichting Twisted
Stichting Twisted gelooft dat jongeren zich leren ontwikkelen als talenten gestimuleerd worden. Er is een kleine groep jongeren die door vroegtijdig schoolverlaten net dat beetje extra stimulans nodig heeft. Deze jongeren willen wij weer aan een opleiding of baan helpen.

DE BELOFTE
DE BELOFTE is een aangepaste, alternatieve leer en werkroute waarbij meerdere partijen samenwerken binnen de vertrouwde muren van de FULL methodiek. DE BELOFTE biedt jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt concreet perspectief op betaalde arbeid en de mogelijkheid om zich ondertussen te blijven ontwikkelen richting een duurzame carrière.

In oktober gaan wij van start met een leerwerktraject gericht op horeca en hospitality. Het opleidingsprogramma speelt zich af in DE CITYLOUNGE.

In de Citylounge kom je om te ontbijten, werken, studeren, vergaderen, lunchen, chillen, ontmoeten, dineren of iets te drinken. Dit wordt allemaal nog mooier op het moment dat je je realiseert dat deze ontmoetingsplek gedraaid wordt door jongeren in opleiding. In het bijzonder jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar met een bijzonder talent.

Doel van de functie±
Voor het opleidingsprogramma van DE BELOFTE zijn we opzoek naar een leermeester die net als wij vastbesloten is om meer kansen voor jongeren te creëren.

Als leermeester ben jij verantwoordelijk voor het maken van een programma en de begeleiding van ± 10 deelnemers voor in de keuken. Jouw begeleiding leidt tot het behalen van een SVH diploma; keuken assistent.

Functieprofiel:
De leermeester is iemand die passie heeft voor het vak, die kan koken en creatief is. Daarnaast is hij/zij iemand die het vak kan overbrengen en anderen kan coachen, motiveren en stimuleren. Hij/zij beschikt over gevoel voor de doelgroep en voelt zich maatschappelijk hierbij betrokken.

Verantwoordelijkheden:

 • Het ontwikkelen van verschillende lesmiddelen. Jij hebt de kennis om het SVH curriculum te integreren binnen de FULL methodiek. Een methodiek waarbij de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers net zo belangrijk is als de nodige (horeca)vaardigheden.
 • Begeleiden, stimuleren en coachen van de deelnemers en medewerkers in de praktijk
 • Het overbrengen van verschillende vakkennis wat leidt tot het vergroten van de passie voor het vak
 • Zorg dragen voor aantrekkelijke producten-en dienstenaanbod;
 • Bevorderen van ideeën/voorstellen, uitwerken naar plannen/acties;
 • (Laten) Handhaven van Arbo-hygiëne-en veiligheidsvoorschriften -(HACCP, persoonlijke beschermingsmiddelen e.d.)
 • Je doet voorstellen voor het bevorderen van klantbeleving (presentatie, uitstraling)

Functievoorwaarden

 • Kennis van en inzicht in de doelgroep van FULL
 • Je bent goed in empoweren, bemiddelen en oplossen en hebt een open houding. Desalniettemin sta je je mannetje en ben je niet bang om (spreekwoordelijk) te vechten met/voor de jongeren.
 • Je bent in het bezit van een leermeesterdiploma
 • Beschikt over recente praktijkervaring in de horeca.

Aanvullende informatie:
Enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan vóór 15 oktober jouw motivatie + CV naar Ellis Boldewijn.
Voor meer informatie over onze organisatie kunt u naar onze website.