U bent hier

Ledenborrel Sociëteit Zuid-Holland

maandag, 19 februari, 2018 - 17:00 tot 19:00
Geef je op voor de ledenborrel van sociëteit Zuid-Holland

Maandag 19 februari a.s. van 17:00 tot 19:00 uur is er een ledenborrel georganiseerd. Naast de gelegenheid van netwerken, bestaat de mogelijkheid kennis te maken met twee nieuwe
interessante producten: APIC en Fervena. Daarnaast zal er een rondleiding en uitleg van activiteiten gehouden worden door Horeca Academie.

APIC:
Is een nieuwe keukenaanwinst. Het is géén kooktoestel, maar een kleine fotostudio. Hiermee kan je in enkele seconden je culinaire creaties vastleggen zoals jij die voor ogen hebt. De foto’s kan je opslaan en delen via diverse social media.

Fervena:
Brengt twee nieuwe producten op de markt: gefermenteerde kokosnootmelk en een kaas-alternatief gemaakt van gefermenteerde cashewnoten.

Driegangenmenu:
Leerling-koks van de Horeca Academie maken voor € 15,00 een heerlijk driegangen diner. Wil je hier gebruik van maken, aanmelden kan tot en met donderdag 15 februari via:
https://restaurant.couverts.nl/IFrame/Index/4539?tijdsblokstart=1800&dat...

Menu: https://www.horecaacademie.nl/wp-content/uploads/2018/01/week-8-Patisser...

Locatie:
Horeca Academie,
Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag
Openbaarvervoer: “Station Laan NOI” | Parkeerplaatsen zijn aanwezig

De borrel met bijbehorende borrelhapjes zijn voor rekening van de sociëteit. Het driegangen diner is voor eigen rekening en kan ter plekke, contant of middels PIN betaald worden.

Neem je een introducé mee voor de borrel! Gezellig. Hiervoor brengen we € 17,50 in rekening, exclusief driegangendiner. Dit is alleen contant af te rekenen.

We kijken uit naar je/jullie komst!

Bestuur sociëteit Zuid-Holland