U bent hier

Gastronomisch Gilde Zeeland meets Spetters*

maandag, 24 april, 2017 - 18:00 tot 23:00
Nadat we vorig jaar te gast waren bij Edwin Vinke is het nu de beurt aan Laurent Smallegange die ons met zijn team van harte welkom heet in zijn geheel vernieuwde Spetters* in Breskens. We mogen deze avond genieten van een compleet diner en reizen gezamenlijk met de bus van Jan Geldof naar Breskens met verschillende opstapplaatsen tussen Vrouwenpolder en Breskens (afhankelijk van woonplaatsen in Zeeland van mensen die mee gaan). Verder natuurlijk een uitgelezen kans om weer eens te netwerken met collega’s van Gastronomisch Gilde.

Wanneer:
Maandag 24 april 2017 | 18.00 - ±23.00u

​Waar:
Restaurant Spetters
Kaai 5 – 4511 RC Breskens
www.restaurantspetters.nl

Wat:
- De keuken van Laurent kenmerkt zich door fijne pure, regionale
producten te combineren met specerijen en kruiden van overal,
met respect en gevoel voor de natuur. 16,5 Gault Millau / 1* Michelin
- Diner (vanaf 30 personen gaat het door, max 50 personen):
  o Laurent Smallegange zal ons met zijn team verrassen
     met de smaak van Spetters in Breskens
  o 5 gangen diner inclusief wijnen, water en koffie (all-in)
  o € 98,-- pp (vooraf te voldoen aan ondergetekende)

Opgeven:
Onderstaande stappen doorlopen om in aanmerking te komen voor een plaats bij deze exclusief voor Gastronomisch Gilde Zeeland verzorgde avond waar wij onze leden met introducée en tevens de landelijke leden voor uitnodigen.
1. Mail onderstaande gegevens naar hans.everse@gastronomischgilde.nl (bij voorkeur voor 10 april 2017):
 Naam aanmelder die Gastronomisch Gilde lid is, inclusief 06 en e-mail.
 Naam introducee (optioneel) inclusief of deze kok is en of deze lid is van Gastronomisch Gilde.
2. Na aanmelding direct het bedrag overmaken op NL60RABO0134052005 t.n.v. JJ Everse met vermelding van je naam en Spetters.
3. Annuleren is alleen mogelijk indien je zelf vervanging hebt gevonden of overmacht.

Culinaire groet,

Gastronomisch Gilde Zeeland
Hans Everse
0638915285
Ronald Bimmel
Alexander Minderhoud

Gastronomisch Gilde Zeeland meets Spetters.pdf