U bent hier

Evenementen

Het Gastronomisch Gilde is er voor vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid. Het Gilde is hét centrum en netwerk voor vakmanschap van professionals in food en hospitality. Het Gastronomisch Gilde is ontstaan door de samenvoeging van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks en het Koksgilde. 

Voor de meer dan 3.000 leden worden gedurende het jaar regelmatig evenementen georganiseerd in het teken van food en hospitality.
 

Overzicht van onze evenementen

Expogast

Tijdens de Expogast vindt de Culinary World Cup 2018 plaats.
Lees verder

Bestuursvergadering

Op 26 november is er een bestuursvergadering
Lees verder

Eindejaarsdiner - Sociëteit Limburg

Save The Date
Lees verder

Nieuwjaarstreffen

Save The Date
Lees verder

Alto-Shaam Inspiratiesessie

Wees welkom op de Inspiratiesessie van Alto-Shaam: tijdens deze bijeenkomst krijg je een helder beeld van alle mogelijkheden waar Alto-Shaam-apparatuur voor kan zorgen in jouw keuken. Ervaar zelf welke eenvoudige oplossingen deze apparatuur kan toevoegen aan jouw werkwijze. Met een demonstratie zal Team Alto-Shaam verschillende bereidingstechnieken laten zien, onder meer voor: a la carte bereidingen, holding (warmhouden), banquetingsystemen, slow cooking, drop-in, roken, catering en retail (Grap to Go-systemen). Houd onze nieuwsbrief en social kanalen in de gaten voor meer informatie en de inschrijfmogelijkheid die binnenkort volgt!
Lees verder