U bent hier

Chef-kok

The Green House zoekt Chef-kok

Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
38

Albron ontwikkelt het unieke concept ‘The Green House’ in het centrum van Utrecht. Het paviljoen wordt 15 jaar lang een bron van inspiratie voor een nieuwe circulaire economie en biedt een bijzondere beleving middels horeca-, werk- en vergaderaccommodatie en duurzame innovaties. Zo vormt het paviljoen een directe meerwaarde voor de omgeving. Ernest (creatief vader van concept): “Dit innovatieve circulaire project heeft iemand nodig die ons verhaal doorleeft, inhoud geeft en kan overbrengen, op zowel onze collega’s als gasten. Eerlijk willen en kunnen koken, verantwoord en bewust omgaan met ingrediënten vanuit creativiteit, en daar iedereen in meenemen, dat is de kern voor deze rol”

Jouw recept
Met jouw professionele kijk en leidinggevende capaciteiten leid je het volledige keukenteam, natuurlijk vanuit samenwerking met de ‘voorkant’. Zo zorg je ervoor dat alles perfect verloopt in de bijzondere (grotendeels stekkerloze) keuken van The Green House.
• Creatief met (seizoens-)producten en eigen teelt van Hollandse bodem
• In contact met leveringsketen (boeren en producenten)
• Inspirerend uithangbord voor The Green House
• Biedt oplossingen en denkt vooruit
• Ondersteunt actief ons streven om met 20% medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te werken

De keukens
De circulaire keuken van The Green House. Wij streven naar een schone keuken, waar mogelijk stekkerloos en op basis van natuurlijke brandstoffen. Jouw keuken neemt de volgende stap in circulair koken.

Jouw ingrediënten
• Communicatief zeer vaardig, je kan ons verhaal inspirerend overbrengen en verrijken
• Meerjarige ervaring als Chef-Kok
• Ervaring met, en visie op duurzaam en circulair koken
• Creatief met focus op duurzaam resultaat (sociaal, kwalitatief, financieel)
• Ervaring met eigenaarschap voor hele keten (van boer tot bord)
• Menu-engineering vanuit prijs-kwaliteitgedachte

Joan (Manager Operations): “Deze toplocatie in Nederland heeft een echt uithangbord nodig die zowel de inhoud als de vorm van de keuken kan dragen en door ontwikkelen. Een unieke rol voor een unieke professional”

Onze menukaart voor jou
• Functie met veel verantwoordelijkheid , zowel qua ontwikkeling als aansturing
• Een toplocatie midden in Utrecht, in een uniek concept voor Nederland
• Marktconforme beloning, afgestemd op werkervaring en kennis
• De kans om samen aan een nieuw team te bouwen

Albron
Albron creëert iedere dag waardevolle momenten vanuit een positief perspectief voor alle betrokkenen. Albron bedenkt, bouwt en beheert foodconcepten met een verhaal. Voor bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen, op evenementen en in dag- & verblijfsrecreatie. Met een omzet van € 275 miljoen (2016), een gezond rendement en circa 4.500 medewerkers die op bijna 1.000 locaties in Nederland werkzaam zijn. Met als basis een groot gevoel voor gastvrijheid, lekker, gezond en duurzaam eten & drinken, aantoonbare betrokkenheid, het vertrouwen in stevige samenwerkingen en de durf om dingen anders te doen.

Smaakt dit naar meer?
Solliciteer direct via onderstaande button. Voor vragen en aanvullende informatie kun je contact opnemen met Martien Aerts (06-42073525) of mailen naar martien.aerts@albron.nl
Deze vacature staat open tot 2 oktober 2017, waarna wij alle reacties zullen beoordelen. Wij vullen de vacature in eigen beheer in, zonder externe hulp.