U bent hier

‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2018 - Horecava

donderdag, 11 januari, 2018 (Hele dag)
Nieuw dit jaar is op donderdag 11 januari 'The Dobla Pastry Battle' edition NL 2018. Lees snel meer.

Zijn jullie die Patisserie Kampioenen die net als echte vechters tot de laatste snik voor het beste resultaat en winst willen gaan?

Meld je dan aan voor de ‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2018. 
Tijdens de aankomende Horecava wordt deze wedstrijd georganiseerd voor alle chefs en patissiers die passie, affiniteit en de juiste skills hebben om 3 rondes patisserie gevechten te overleven.The Pastry Battle van Dobla vindt over hele wereld plaats; na de editie in Dubai volgt deze Battle in Amsterdam, in samenwerking met het Gastronomisch Gilde.

Deelnemende teams, bestaande uit een leermeester of leraar en een leerling strijden in 3 rondes om de titel: ‘The Dobla Pastry Battle Champion NL 2018’. De kampioens-belt en een hoofdprijs van €2.500,- cash lonken naar de winnaars! De rondes bestaan uit een dessert taart, friandises en de mysterieuze blackbox opdracht. Degene met de hoogste puntenscore wint deze battle!

Er zijn slechts 8 wedstrijdplaatsen, meld je dus snel aan als team om deel te nemen aan dit unieke evenement. Meld je aan bij het secretariaat en toon jullie talent aan een gerenommeerde jury en win die felbegeerde titel: ‘The Dobla Pastry Battle Champion NL 2018'.